Dámské lyžařské kombinézy

Tagy:  Kombinéze, Lyžařské oblečení, NORDBLANC, OAKLEY, NORTH FACE, BURTON, SALOMON

Sponzorované odkazy:

Dámské lyžařské kombinézy

Lyžařské kombinézy jsou na našem trhu velmi poskrovnu a to je velká škoda. Vypadají skvěle, jednoduše se oblékají a navíc, nádherně vynikne štíhlá postava.

NORDBLANC

Pokud vnímáte přírodu jako součást života, určitě si zamilujete produkty NORDBLANC, které podtrhují osobnost a životní energii. Značka vznikla v roce 2003 a zaměřila se na zákazníky, kteří preferují funkčnost, design a kvalitu. Funkční design a moderní technologie v jediném výrobku, to je NORDBLANC.

Kombinéza ve vás vzbudí úžas a okamžitě zatoužíte mít jednu pro sebe. Zima v ní určitě nebude, podšívka je z fleece a taffetu. Dále je opatřena různými vychytávkami, které oceníte. Má vnitřní náprsní kapsu na mobil nebo peněženku, napoleon kapsu a vnitřní kapsu na brýle a mp3 přehrávač. Oceníte i dvojitý rukáv, větrací zipy a hlavně nepromokavé zipy, které vás dokonale ochrání před sněhem.

Nord Blanc tmaváNord Blanc tmaváNord Blanc světláNord Blanc světlá

Chcete dárek před Vánoci? Běžte si nakoupit do NORDBLANC právě teď. Od 10.11. do 31.12 dostanete ke každému nákupu klíčenku v hodnotě 99 Kč zdarma. Navíc od 17.11. dostanete ke každému nákupu nad 500 Kč fleecové rukavice v hodnotě 199 Kč za 1 Kč.

SALOMON

Milujete outdoorové sporty a zasněžené lyžařské svahy? Potom jistě znáte světové lídra v těchto aktivitách SALOMON. Je proslulá inovativními výroby zaměřenými na sjezdové a běžkové lyžování, také snowboarding a v neposlední řadě i horolezectví, turistiku, dobrodužné závody a běh.

Lyžařská kombinéza SALOMON PSYCHIC ONE PIECE W je nádherný zimní oděv se sníženým pasem. Budete vypadat elegantně a ponecháte si ženský vzhled. Pokud jsou ve vašem šatníku pouze bokovky, jistě si jí zamilujete a bez strachu, že vás sníh bude studit na bedrech.

Salomon printSalomon printSalomon mentolováSalomon mentolová

OAKLEY

Nádherná bílá kombinéza s vodním sloupcem 10 000 mm, to je na sjezdové lyžování dostatečné. Kapuce má zajímavou vychytávku, magnetický držák, který drží kapuci na svém místě. Ovšem pokud vás kapuce omrzí, můžete jí nebo jen kožešinu odepnout. Dále oceníte mnoho kapes – 2 přední, 2 zadní, 3 další kapsy a 1 na rukávu. Samozřejmě je zde i spousta jiných zajímavých detailů.

OAKLEY zepředuOAKLEY zepředuOAKLEY zezaduOAKLEY zezadu

NORTH FACE

Zůstat v suchu a teple na sjezdovce, to je to nejdůležitější. Kombinéza NORD FACE vám to zaručí díky nepromokavému materiálu a vysoké prodyšnosti. Integrovaný záchranný reflektor Recco je přidáván do čím dál více lyžařských bund, protože vás může zachránit v případě, že vás zavalí lavina. Je přidán i do této elegantní lyžařské kombinézy. Dále je zde opět i mnoho vnitřních a venkovních kapes.

North FaceNorth FaceNorth Face detailNorth Face detail

BURTON

BurtonBurton

www.worldshope.cz, www.nordblanc.cz, www.adisport.cz

Článek Dámské lyžařské kombinézy byl publikován 22. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...