Pánské zimní bundy pro rok 2011

Tagy:  bunda, zima, zimní bundy, sportonví bundy, černá, kapuce, pánské bundy

Sponzorované odkazy:

Pánské zimní bundy pro rok 2011

Začíná se vám vaše drahá polovička třást zimou? Je načase pořídit mu trendy zimní bundu, která nejen zahřeje, ale také připoutá pozornost. Pánové, pusťte se směle do experimentování s barvami, dopřejte si trochu ležérnosti a nebojte se oživit váš šatník. Výsledek se zaručeně dostaví.

Černá klasika

Pánové nemusí mít strach, i letošní zimu bude stále IN černá barva. Ačkoliv tato barva nedává tolika prostoru s experimentováním, snažte se najít takovou bundu, která bude mít zajímavé vzory, zdobení, výšivku nebo kombinaci drahých a netradičních materiálů. Absolutním hitem jsou armádní motivy, prvky obleků britských lordů apod. Nepřehlédnutelní budete v klasických bundách rovného střihu.
Pokud dáváte přednost kabátům, nezapomínejte na zkrácenou délku tzv. cardigan, trench.
A co musíte mít? Bundy a kabáty s kožešinovým límcem a nebo kapucou. Nejen černá barva je tento rok 2011 to pravé ořechové, ale zahalit se můžete také do pískové či tmavě šedé barvy.

Zimní bunda Solid, autor: Otto.czZimní bunda Solid, autor: Otto.cz

Sportovní styl

Ano, i pánové sportovního stylu si přijdou letošní zimu na své. Rok 2011 dává doslova zelenou bundám sportovního stylu. Dají se nosit nejen do práce, ale také ven, na běžné nošení, při stavění sněhuláka či na lyže. Je to takový kus oblečení, který aktivní muž zajisté všestranně využije. Každá správná bunda by měla mít kapuci (nejlépe odejímatelnou), dále teplou vložku i do té nejchladnější zimy, spoustu kapes a přihrádek (včetně těch vnitřních) a nepromokavý povrch.
Pánové, určitě si bundu vždy vyzkoušejte. Měla by vám dokonale padnout v ramenou, mít optimální délku, neměla by mít krátké ani příliš dlouhé rukávy atd. Zkrátka zkoušejte a vybírejte!

Zimní bunda Grey Connection se stojáčkem, autor: otto.czZimní bunda Grey Connection se stojáčkem, autor: otto.cz

Barvy pro rok 2011

Barvy, které letošní zimní sezóna přináší, jsou opravdu různorodé. Nejen již zmíněnou černou, pískovcovou či šedivou barvou doslova zazáříte, ale také i s bílou, modrou, tmavě zelenou, antracitovou, červenou, oranžovou či hořčicovou budete moderní a IN. Bílou, černou nebo šedivou barvu můžete obléct téměř k čemukoliv. S výraznějšími barvami už to bude trošičku těžší. Vždy se snažte dokonale sladit celkový outfit.
Vybrat si můžete jak z jednobarevných kousků, tak i se vzory a více barevných bund.

Zimní bunda John Devin, autor: otto.czZimní bunda John Devin, autor: otto.cz

Doplňky

Co by to bylo za bundu, pokud by jste k ní nezvolili vhodné doplňky? Co třeba pletenou šálu či zimní čepici? Co se týče jednobarevných bund bílé, černé, pískové nebo šedivé barvy, můžete si zvolit barvu doplňků o něco výraznější. Máte-li bundu se vzory, pestrobarevnou či jinak výraznou, doplňky volte v lehkých a střídmých tónech. Chcete přece vypadat stylově a IN a ne jako šašek připravený na cirkusové vystoupení.

Článek Pánské zimní bundy pro rok 2011 byl publikován 26. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Pánská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...