Kožešinový límec vás zahřeje a pohladí

Tagy:  móda, zima, zimní doplňky, doplňky, styl, kožešina, šála, límec, štola

Sponzorované odkazy:

Kožešinový límec vás zahřeje a pohladí

Kožešiny, ať už pravé či umělé letos letí a to v nejrůznějších obdobách a podobách. Kožešinový šál či límec příjemně zahřeje a uchrání nás tak před mrazem i sněhem. Není nic jednoduššího, než si pořídit límec, který lze převázat přes jakoukoli bundu či kabát, vypadá ohromně slušivě.

Za teplem s myšími kožíšky

Světloučký našedivělý huňatý límec s ozdobnými třpytivými brožemi na koncích je nádhernou ukázkou, jak stylově a moderně takový límec také může vypadat. Kombinovat lze s kabátem jakékoli barvy stejně jako tmavě šedý límec s kratším chlupem. Pěkné jsou také límce na zavazování na mašli. To vidíme například u šedého límce s krátkým chlupem, který kolem krku upevníme bílo-modrou puntíkovanou stuhou. Uvázat jej můžeme například na ozdobnou mašli. Velmi decentní je také tmavě šedý límec na krátkou černou stužku, který působí velice elegantně a je jednou z nejjednodušších variant.

Jednoduché kožešinové límceJednoduché kožešinové límce

Trochu extravagantnější kožešinové úlovky

Kromě klasických kožešinových límců, které si jsou více méně podobné, tu máme také zajímavé originální kousky. S nevšedními chundelatými kožešinovými šálami a límci uděláme ohromný dojem. Velmi pěkně a bohatě působí šálka v šedých tónech, která obejme krk a spadá až pod hrudník. Tím ozdobí i jednodušší kabátek či sáčko. Vzít jej můžeme k oblíbenému trenčkotu. Huňatý límec v barvě lišky zdobí pouze krk a dekolt a pro dekoraci je doplněn o dlouhý černý chlup. Velmi pěkný je také asymetrický světlý límec s šedým melírem.

Neotřelejší varianty kožešinekNeotřelejší varianty kožešinek

Levhartí kožešinové doplňky

Aby vše pěkně ladilo, můžeme k límci přidat i další kožešinové doplňky. Těmi mohou být například zdobené rukavice. Zvířecí vzory jsou stále oblíbené a hnědavý levhart obzvláště. Límec na mašli vypadá velmi jemně a decentně, nosit ho můžeme i ke svetru. Poté co sundáme kabát jej tedy nemusíme odkládat. Kromě límců nás zahřejí také krátké kabátky či kožešinová bolerka.

Zvířecí vzory na límci i doplňcíchZvířecí vzory na límci i doplňcích

Zabalte se do hřejivých límců

Límce mohou vypadat i trochu netradičně. To vidíme u bohatého bílého límce s béžovým melírem. Krásně obejme krk a nedovolí zimě vstoupit. Taková šálka zdobí kromě krku také celý dekolt. Tak je tomu i u tmavě šedé obdoby. Zajímavě vypadá také široká roura z kožešiny, kterou navlékneme přes hlavu a nosíme místo límce, jak to vidíme na posledním obrázku.

Různé typy límcůRůzné typy límců

Článek Kožešinový límec vás zahřeje a pohladí byl publikován 13. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...