Tommy Hilfiger přináší luxusní hodinky pro dámy

Tagy:  Tommy Hilfiger, hodinky, móda, doplňky

Sponzorované odkazy:

Tommy Hilfiger přináší luxusní hodinky pro dámy

Značku Tommy Hilfiger známe jako tvůrce stylové módy pro dámy i pány. Co se konfekce týče, má Tommy Hilfiger i u nás velmi dobré jméno. Jeho móda je svěží, poměrně jednoduchá a především pohodlná. Kromě oblečení nás však překvapí také působivými doplňky, kterými jsou například hodinky. Kolekce dámských stylových hodinek nás jistě velmi potěší.

Vybrat si můžeme z široké nabídky

Mezi ciferníky různých tvarů a velikostí si jistě vybereme. Hranaté hodinky s červeným řemínkem jsou neutrálním kouskem podobně jako jejich kulatý kolega. Jednoduché jsou také velmi pěkné a decentní kulaté hodinky s bílým řemínkem. Působí něžně a elegantně, díky netradičnímu ciferníku i trochu starobyle. Poněkud sportovní dojem na nás udělají čtvercové hodinky ve velmi jednoduchém provedení. Elegantně a luxusně vypadají zlatavé celokovové hodinky, které se budou hodit i ke kostýmku. Velice jednoduché Tommy Hilfiger hodinky s obdélníkovým ciferníkem se hodí především k elegantnímu oblečení. Vybírat můžeme z variant s různými řemínky. Kdekoho jistě zaujmou originální kovové hodinky s velkým kulatým ciferníkem a ozdobným kovovým páskem.

Pestrá nabídka modelůPestrá nabídka modelů

Snově růžová kolekce

Tommy Hilfiger nás překvapí také kolekcí stříbrných hodinek s nádhernými růžovými řemínky. Jednoduchý kulatý ciferník a poměrně úzký růžový řemínek, to je kombinace se kterou nelze šlápnout vedle. Různé věkové kategorie zaujmou také kulaté hodinky se světle růžovým řemínkem, které budeme jen nerady sundávat. Originální jsou hodinky bez číslic s obdélníkovým ciferníkem. Svým neotřelým půvabem nás oslní výrazné hodinky s kulatým ciferníkem a zdobeným růžovým pásečkem.

Tommy Hilfiger v růžovéTommy Hilfiger v růžové

Originální elegantní hodinky

Parádu jistě uděláme s originálními celo stříbrnými hodinkami s růžovým ciferníkem. Kovové hodinky s ciferníkem ve tvaru srdce jsou překrásnou variantou. Podobně skvěle na zápěstí vypadají také kulaté ciferníky na řetízku. Netradiční jsou i jednoduché hodinky s modrým vzorovaným řemínkem.

Skvostné kousky na dámskou ručkuSkvostné kousky na dámskou ručku

Velké a moderní hodinky pro ty, co se v módě vyznají

Hodinky Tommy Hilfiger nejsou vždy decentní a jednoduché. Na trh jsou uváděny i kolekce velmi zajímavých originálních kousků, které si zamilují i ti, kteří si potrpí na extravaganci. Kulatý ciferník stříbrno-bílých hodinek zdobený květem je skvělou ukázkou stylu a elegance. Zlatý hranatý ciferník v kombinaci s bílou je nadčasový. Ciferník s kytičkami zaujme nejen mladé dívky. Velmi decentně a prostě oproti takovým kouskům působí jednoduché stříbrné hodinky s bílým řemínkem.

Zajímavé ciferníky od TommyhoZajímavé ciferníky od Tommyho

Článek Tommy Hilfiger přináší luxusní hodinky pro dámy byl publikován 6. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...