7 módních pravidel, které byste měly dodržovat

Tagy:  denim, spodní prádlo, pyžamo

Sponzorované odkazy:

7 módních pravidel, které byste měly dodržovat

Připravila jsem vám seznam 7 věcí, které byste měly následovat. Nejsou to žádná zastaralá a hloupá pravidla, ale takové pravidla, která obstála ve zkoušce času, jsou tedy osvědčená a zaručená. Také jsem do seznamu zahrnula několik svých vlastních. Moje pravidla nemusí být testována časem, ale myslím, že se mnou budete souhlasit.

1 Nikdy nenosit bílou na něčí svatbu

To je jedno ze starodávných pravidel, ale určitě platí i dnes. Když přijdete na něčí svatbu v bílém, jako byste chtěla zastínit nevěstu v její velký den. Pravidlo platí dokonce i v případě, že se nevěsta rozhodla obléknout svatební šaty v jiné barvě než je bílá.

šaty pro družičkušaty pro družičku

2 Pyžamo by v žádném případě neměla vidět veřejnost

Jsem velký zastánce tohoto pravidla, soukromí a intimita není pro oči každého. Pokud se vystavujete v nočním oblečení, jako byste vyjadřovala, že vás nezajímá, jak vypadáte. Zkrátka pyžamo je skvělé na lenošení a spaní, na nic jiného.

pyžamopyžamo

3 Nikdy si neoblékejte „double denim“

K pěkným džínům si můžete obléci takřka cokoliv, jen ne další denim – džínová bunda, džínový top, džínový klobouk atd. A proč je to tak hrozné? Za předpokladu, že nejste kovbojka nebo nepracujete na rodeu, není žádný důvod, abyste se oblékala od hlavy až k patě do denimu. Nevypadá to hezky! Výjimkou je bílá džínová bunda v kombinaci s opranými džíny – výsledek je svěží a moderní.

Džíny a tunikaDžíny a tunika Tunika a džínyTunika a džíny

4 Oblečení do práce si pečlivě vybírejte

Pokud jde o vaší kariéru, je nejlepší nápad pěkně se obléknout. Ve správně zvoleném oblečení uděláte dojem. Zapomeňte na nedbalou eleganci. Nevím, kdo tento pojem vymyslel, ale přijde mi, že to trochu hraničí s leností.

Oblečení do práceOblečení do práce Barevné oblečení, přesto vhodné i do práceBarevné oblečení, přesto vhodné i do práce

5 Běžecké boty se nehodí k džínům

Toto je další z mých osobních módních pravidel a určitě se mnou budete všichni souhlasit. Boty na běhání, jsou určeny k běhání a ne na běžné nošení. Vypadá to nevhodně!

běžecké boty Nikeběžecké boty Nike

6 Neukazujte všem své spodní prádlo

Ponechte si některá tajemství jen pro sebe a svého miláčka. Nevypadá příliš důstojně, když podprsenka vykukuje s výstřihu. A co třeba bokovky a tanga? Když jdete do dřepu, můžou vám vylézt tanga a možná i něco víc. Můžete tomu zabránit pomocí pásku.

spodní prádlospodní prádlo

7 Jestliže se v oblečení necítíte pohodlně, nenoste ho

Nejdůležitější pravidlo na konec. Cílem módy je, abyste vypadaly a cítily se skvěle. Pokud si obléknete něco nepohodlného, odrazí se to i ve vaší tváři.

trendy a pohodlnétrendy a pohodlné

Zdroj: www.polyvore.com

Článek 7 módních pravidel, které byste měly dodržovat byl publikován 9. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...