Pletené čepice při chladném počasí

Tagy:  čepice, pletené čepice, šály, doplněk, rukavice, pletení, zimní čepice, čepice s kšiltem

Sponzorované odkazy:

Pletené čepice při chladném počasí

Zima je v plném proudu. Schovejte své omrzlé uši pod stylovou zimní čepici. Absolutním hitem a trendem letošní zimy jsou klasické pletené čepice. Užívejte si i vy zimních radovánek a nechte se inspirovat následujícími řád­ky.

Čepice jako doplněk

Čepice ne vždy slouží jen k účelnému využití – k zahřátí hlavy, ale také jako módní doplněk a to nejen v zimním období. Vzhled pletených čepic je vskutku rozmanitý. Dnešní trendy jsou velmi uvolněné. Nemusíte se obávat veselých barev, ani nejrůznějších módních výstřelků. I klasický kulich s bambulí se může stát nejen vtipný, ale i velmi originálním doplňkem. Jediné, co musíte letošní zimu alespoň z části dodržet, je sladit barvy!

Originální veselá čepice, autor: merinaOriginální veselá čepice, autor: merina
Zimní pruhovaná čepice, autor: merinaZimní pruhovaná čepice, autor: merina

Parádní čepice

Pletený kulich s bambulí, veselou anténkou či čepice s ouškama je to pravé. Hodí se nejen k zimnímu svetru, kabátu, sukni, ale i k výrazným doplňkům – šálám, punčochám, barevným botkám apod. Pokud si na hlavu nasadíte takovou čepici a vyjdete do ulic, rázem se váš celkový vzhled stane výrazným a nesmírně originálním. Milovníci kšiltovek nepřijdou zkrátka. I pletené čepice se dají sehnat s kšiltem. Jedná se také o velmi pěkný doplněk i k elegantnějšímu stylu oblíkání. Takové čepice si můžete doladit např. broží. Ihned se stanete ještě přitažlivější a elegantnější.
Pletené čepice a úplety vůbec, jsou velice oblíbeným materiálem nejen pro zimní hřejivé čepice, ale i pro šály, nákrčníky, rukavice, návleky apod.

Pletená čepice s kšiltem, autor: jessjamesjakePletená čepice s kšiltem, autor: jessjamesjake

Zimní doplněk

Prosinec a lede se řadí k nejchladnějším měsícům ročního období. Venku je chladno, sněží a mrzne. Nezapomínejte i na ostatní důležité zimní doplňky. Mezi ně patří již zmíněné čepice, ale také rukavice, šály, nákrčníky, návleky na ruce, návleky na nohy apod. Tyto slušivé doplňky vás nejen zkrášlí, ale také vás ochrání před nepříznivými podmínkami panujícími venku. Pletené zimní doplňky vás během chvíle vrátí do teplého pohodlí. Nebojte se nosit čepice. Myslete na to, že se jedná nejen o módní doplněk ve vašem šatníku, ale také o záchranu vašeho zdraví. Jen si představte, jaké nepříjemnosti nastávají při delším pobytu na mrazu.

Ušanka, autor: Werwin15Ušanka, autor: Werwin15

Barevné varianty

Z barevných variant si vybere snad opravdu každý. Letošní zimu si na své přijdou jak milovníci světlých, tmavých, tak i barevných a veselých odstínů. Absolutně IN je např. bílá, krémová, fialková a nebo švestková barva. Také s modrou, žlutou, červenou, černou nebo zelenou čepicí uděláte parádu. Vybrat si můžete také pruhované, barevné nebo jednobarevné. Zkoušejte, vybírejte a užívejte si zimu i v tom nejchladnějším počasí.

Článek Pletené čepice při chladném počasí byl publikován 14. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...