Dětská zimní obuv

Tagy:  Dětská zimní obuv, obuv, boty, děti, kozačky, crocs, válenky

Sponzorované odkazy:

Dětská zimní obuv

Stejně jako pro nás dospělé platí jisté zásady při výběru obuvi, tak i u bot pro děti musíme brát ohled a důraz na to, jaké botky našemu drobečku pořídíme. Botičky pro nejmenší by měly splňovat převážně zdravotní a hygienické zásady. Teprve po těchto bodech bychom měli koukat na to, jak bota vypadá, jakou má barvu, tvar a design. Malým dětem se nožičky stále vyvíjí, proto na kvalitě, komfortu a výběru bot hodně záleží.

Zimní boty musí být vysoce kvalitní a hřejivé, autor: moonrat42Zimní boty musí být vysoce kvalitní a hřejivé, autor: moonrat42

Značkové zimní boty

Nekupujte dětem boty na tržnicích nebo použité boty. Investovat do této záležitosti es zajisté vyplatí. Raději zajděte do vaší oblíbené obuvi nebo si značkové boty objednejte v originálním značkovém eshopu.
Zajisté znáte značku Crocs. Jedná se o americkou značku, která mnohým z nás zakotvila v hlavě s letní nabídkou pohodlných bot. Tato značka ovšem přišla na trh také s podzimní a zimní kolekcí bot pro naše dětí. Zimní kolekce Crocs je opravdu bohatá. Vybírat si můžete z nepřeberného množství barev a velikostí. Např. model Dawson nabízí kotníkovou botu s umělým kožíškem a vnější sametovou částí. Tyto boty jsou samozřejmě zdravotně nezávadné, jelikož mají pohodlnou anatomickou klenbu pro chodilo. Boty jsou nepromokavé a tak se hodí nejen do deště, ale také do sněhu.
Další model, který značka Crocs uvedla na trh, je Kids Boot. Tyto boty jsou ve stylu sněhulí. Děti je zajisté ocení. K dostání jsou jak pro holky, tak pro kluky a to v různých velikostech. Boty jsou stoprocentně nepromokavé díky materiálu Croslite. Vnitřek boty je doplněn o vyndavací chlupatou vložku. Navíc jsou boty opatřeny originální podrážkou, se kterou vám váš drobeček jen tak nespadne.
A jako poslední model zimní bot Crocs je Nadia Girls kolekce. Jedná se o kozačky pro malé dámy a slečny. Tyto kozačky jsou nesmírně pohodlné a zdravotně nezávadné. Holčičky si mohou vybrat z několika barevných odstínů. A navíc, nestojí mnoho, kozačky Crocs pořídíte za 1200 korun.

Značkové zimní boty Crocs, autor: Joris LeermakersZnačkové zimní boty Crocs, autor: Joris Leermakers

Válenky opět v kurzu

Snad každý zná hřejivé ruské válenky. Pozor! Tyto botky jsou opět v kurzu, zejména pro malé slečny. Vaše dítě je ocení díky snadnému nazouvání, pohodlnému nošení a vyšší protiskluzové podrážce. Boty mají hřejivou kožešinkou a k dostání jsou v různých barvách. Některé druhy válenek jsou opatřeny zdobením, tiskem, korálky, bambulkami apod.
Válenky se vyrábí převážně z broušené kůže, hladké kůže a z voděodolných syntetických látek.

Kozačky

Kozačky pro malé slečny jsou na českém i zahraničním trhu zastoupeny opravdu v hojném počtu. Tyto natahovací zimní botky mívají uvnitř teplou kožešinu. Vybrat si můžete např. kozačky s podpatečkem (ale pro malé parádnice není příliš vhodný) a nebo s vyšší tvarovanou podrážkou i platformou, která je nesmírně pohodlná. Navíc je odolná vůči nárazům a zdravotně nezávadná.

Ručně vyrobené zimní botičky pro malé princezny do kočárku, autor: Funky ShapesRučně vyrobené zimní botičky pro malé princezny do kočárku, autor: Funky Shapes

Článek Dětská zimní obuv byl publikován 13. prosince 2010 v 11.45 v rubrice Dětská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...