Dámský kabát – zahřejte se!

Tagy:  dámský kabát, kabát, bunda, zimní kabát, velbloudí kabát, béžová barva

Sponzorované odkazy:

Dámský kabát – zahřejte se!

Zima je venku jako když praští. Není nic lepšího než se teple a navíc moderně obléknout. Nevíte si rady při výběru kabátu? Pojďte se podívat, co je absolutní hit letošní zimy.

Vojenský styl, autor: .A.A.Vojenský styl, autor: .A.A.

Zimní kolekce

Zimní kolekce kabátů letos doslova praská ve švech. Na výběr máte z celé řady různých střihů, stylů, barev, designu, materiálu apod. Letošní zima se drží jednoho skromného hesla – nevázaná a nápaditá móda. Ano, právě odvážné a přesto ženské a elegantní kabáty jsou v módě. Tou nejhlavnější roli hraje tzv. vojenský styl. Kabáty s výraznými rameny, blejzry s dvouřadým zapínáním a jednoduché capri střihy je to pravé.
Určitě neuděláte chybu, pokud si do šatníku pořídíte kabát ve stylu uniformy, který bude ozdoben romantickými květinovými vzory. Propracované a variabilní kabát musíte mít i vy. Jestliže chcete vypadat opravdu „cool“, vyberte si takový kabát, který je ozdoben různými kovovými cvočky či řetízky.

Hřejivý kabát je to pravé, autor: .A.A.Hřejivý kabát je to pravé, autor: .A.A.

Velbloudí zima

Nevíte si rady, jakou barvu kabátu vybrat? Pro letošní zimu se vrací velbloudí kabáty. Nemějte strach, že si budete muset pořizovat pravou velbloudí kůži, nic takového. Trend se zaměřil hlavně na barvu velbloudí srsti. Ti z vás, kteří neustále sledují nové módní trendy, jistě nepřekvapil fakt, že velbloudí barva je IN. Tento zvířecí odstín není zrovna moc praktický, ne vždy se k němu hodí právě barevná kabelka nebo zelené doplňky, ale je synonymem luxusu a kvality. Béžový kabát, to je ono! Dámy, je na čase, aby jste si obnovila šatník a pořídila se „velbloudí“ kabát. Prožijte zimu ve velkém stylu.
Kabáty v odstínu velbloudí srsti najdete např. v kolekcích světově známých značek, jako je např. Chloé, Lanvin, Rochas, Gucci, Max Mara, Tommy Hilfiger, Michael Kors, DKNY apod.

Jak nosit béžový kabát?

Kabáty v trendy béžové (velbloudí) barvě jsou vhodné nejen pro podzim, ale také pro zimu. Kabáty jsou k dostání v různých střizích. Převážně jsou určeny pro běžné nošení.
Při nákupu myslete na to, jak je takový kabát šit a jaký materiál byl k jeho výrobě použit. Pokud si ho chcete pořídit na opravdu chladné období, zkontrolujte si, zdali má zateplenou část např. vatelínem či kožíškem. Mějte na paměti, že béžový kabát je třeba alespoň trošku oživit doplňky. Např. šálou, nákrčníkem, rukavicemi, ale také kabelkou či pohodlnými botami.
K velbloudí barvě se nejlépe hodí šedé, černé, okrové, oranžové, bílé a hnědé doplňky. Odvážné dámy mohou sáhnout i po vzorované kabelce, či po výrazných botách. Vždy se snažte váš celkový outfit něčím oživit.

AkrisAkris

Článek Dámský kabát – zahřejte se! byl publikován 22. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...