Dámské zimní kozačky

Tagy:  kozačky, dámské kozačky, kozačky nad kolena, vysoké boty, zimní boty, obuv

Sponzorované odkazy:

Dámské zimní kozačky

V dnešním článku se dozvíte, jaké kozačky jsou ty pravé pro letošní zimu. Letošní zimu se nemusíte bát pustit uzdu své bujné fantazii. Do ulic můžete vyrazit jak v nápadité, extravagantní, tak i v obyčejné a praktické obuvi.

Osobitý styl

Každá z nás má jistě svůj osobitý styl. Využijte ho i v zimním období. Zajděte si do svého oblíbeného obchodu či obuvi a poohlédněte se po zimních kozačkách. Pokud ráda nakupujete z domova a v pohodlí, internet je pro vás to pravé. Stále více a více obchodů najdete právě online.
Trendy kozačky jsou určeny všem, které mají rády pohodlí a jdou s módou. Při výběru myslete nejen na kvalitu, použitý materiál a cenu, ale také na jejich funkčnost, a na to, zdali se opravdu hodí do zasněžených ulic. Kozačky by vás měly uchránit před sněhem, vodou, mrazem a chladnem.

Zapomeňte na černé boty, sáhněte po výrazných odstnínech, autor: Zach AlexanderZapomeňte na černé boty, sáhněte po výrazných odstnínech, autor: Zach Alexander

Semišové kozačky

Oblíbeným módním trendem jsou semišové kozačky. Např. Deichmann či značka Mango doslova praská ve švech s tímto hitem. Báječně vypadají nejen k sukni ale také k elegantnímu kabátku. Volit můžete jak nízké kozačky, tak i do výše lýtek nebo kotníků. Pokud toužíte po klasice, zvolte zlatou střední cestu, kterou zajisté osvěžíte letošní zimu.

Semišové kozačky jsou absolutním hitem letošní zimy, autor: BeauBazarSemišové kozačky jsou absolutním hitem letošní zimy, autor: BeauBazar

Kozačky nad kolena

Dámy, rebelky a mladé slečny zajisté dají přednost vysokým kozačkám nad kolena. Tyto boty se postarají o to, aby jste se rázem stala hvězdou ulice a přilákala na sebe pozornost. Nebude člověka, který by se za vámi neotočil. Navíc tyt kozačky vám bravurně „nahradí“ kalhoty.
Ovšem nejen vysoké kozačky, ale také barevné kozačky vzbudí pozornost vašeho okolí. Nebojte se červených, fialových, zelených či žlutých barev. Mějte na paměti, že letošní zima je plná extrému.
Proč jsou vysoké kozačky tak populární? Především díky tomu, že dodají každé ženě sexy look. Díky vysokým podpatkům navíc opticky prodlouží nohy. Asi každého z vás napadne vysoké kozačky rovná se minisukně. Ale kdepak! V kombinaci s úzkými kalhotami a vyšívanou tunikou nebo jednoduchým pleteným svetrem a béžovým kabátkem budete naprosto dokonalá. Vypadat budete nejen sexy a svůdně, ale také elegantně.
Myslete na jednu důležitou věc- nenechat vykukovat moc holé kůže. Raději na vysoké kozačky a krátké sukně letošní zimu raději zapomeňte.

Už máte vysoké kozačky? autor: Identity Photogr@phyUž máte vysoké kozačky? autor: Identity Photogr@phy

Kvalita a luxus

Víte, jaký materiál je ten pravý? Při výběru kozaček vybírejte podle použitého materiálu. Nejlepší je umělá kůže nebo semiš.
Co se týče podpatků, IN jsou jak malé, tak i vysoké či žádné. Kozačky na nízkém podpatku oceníte hlavně při denním nošení. Na jehlovém podpatku zase při nějaké akci či večerní událostí a bez podpatku hlavně na procházky či zimní radovánky v přírodě.

Článek Dámské zimní kozačky byl publikován 23. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...