Hodinky Esprit, krása a styl

Tagy:  ciferník, kožený řemínek, celokovové hodinky, módní doplněk, značky, hodinky, Esprit

Sponzorované odkazy:

Hodinky Esprit, krása a styl

Značku Esprit jistě známe, pravděpodobně jsme si zamilovali její pohodlnou nekomplikovanou módu. Kromě oblečení má značka Esprit na svědomí také celou širokou řadu doplňků: kabelek, brýlí, pásků, šperků a také hodinek, na které se dnes zaměříme. Hodinky Esprit jsou výjimečné jako značka samotná a jistě si některé v široké nabídce zamilujeme.

Celokovové módní senzace

Celokovové hodinky na zápěstí skvěle vypadají a jsou více šperkem, než hodinkami. Čas nám samozřejmě vždy prozradí, ale my si je nejspíš zamilujeme pro to, jak krásně vypadají. Úzké hodinky Esprit v lesklém stříbrném provedení působí velice střízlivě a elegantně. Zpestřené jsou ještě krátkou řadou drobných blýskavých kamínků. O poznání masivněji vypadají široké celokovové hodinky s neúměrně drobným ciferníkem. Velmi moderní jsou zajímavé matně stříbrné kovové hodinky s černým ciferníkem, které nám padnou jako ulité. Velice výrazné zlaté hodinky osázené množstvím třpytivých kamínků budou tím pravým pro všechny, kteří si potrpí na výrazných doplňcích.

Tisícero kovových řemínkůTisícero kovových řemínků

Drobné elegantní Esprit hodinky

Velice žensky na zápěstí vypadají stříbrné hodinky s kulatým ciferníkem a řetízkem místo řemínku. Jemnou elegancí nás uchvátí i droboučké stříbrné celokovové hodinky s drobným černým ciferníkem. Zlaté velmi jemné kovové hodiny se překrásně třpytí díky velkému množství drobných blyštivých kamínků. Kdo si potrpí spíše na stříbrnou barvu, zvolí druhou variantu.

Jemné pásky v kovuJemné pásky v kovu

Výrazné a moderní hodinky pro ženy, které vědí, co chtějí

Velice moderní a zajímavé jsou bílé Esprit hodinky s koženým řemínkem. O poznání prostším, klasickým dojmem působí hodinky s hnědým koženým řemínkem. Trochu pánskou záležitost nám připomenou černé hranaté hodinky s řemínkem zdobeným dvěma řadami stříbrného řetízku. Kombinace černé a stříbrné je velmi výrazná a skvěle na zápěstí vynikne. Jistě si oblíbíme také zdobené černé hodinky s koženým řemínkem. Budou skvělým módním doplňkem.

Kožené řemínky v mnoha podobáchKožené řemínky v mnoha podobách

S Espritem si můžeme dopřát i masivní hodinky

Nejen elegantní kovové blýskavé hodinky si s Espritem můžeme dopřát. Kdekoho jistě zaujmou i velké masivní kulaté hodinky, které budou na zápěstí k nepřehlédnutí. Mohou být celokovové či s koženým řemínkem, zdobené či jednoduché. Je jen na nás, které si vybereme. S propracovanými ciferníky se můžeme těšit na vždy přesné rozpoznání času i možnost využít dalších funkcí.

Masivní ciferníky také pro ženyMasivní ciferníky také pro ženy

Článek Hodinky Esprit, krása a styl byl publikován 23. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...