bruno banani, to jsou parfémy i sexy spodní prádlo

Tagy:  parfém, flakón, toaletní voda, spodní prádlo, podprsenka, kabelka

Sponzorované odkazy:

bruno banani, to jsou parfémy i sexy spodní prádlo

Bruno banani, to je značka, kterou známe především z drogerií, kde se s ní setkáváme na lahvičkách parfémů. Málokdo ví, že bruno banani má daleko širší sortiment. Právě proto bude praktické seznámit se všemi oblastmi, kterých se jeho řady produktů dotýkají. Jistě si zamilujeme jeho spodní prádlo či nápadité kabelky.

Pohodlí a kvalita i tam, kde to není vidět

Základem toho, abychom se cítili v pohodí je bezpochyby spodní prádlo, které by nám mělo skvělo sedět. Důležitý je střih i kvalita materiálu. Ačkoli nebývá spodní prádlo vidět, je klíčové pro náš dobrý pocit a komfort. Podstatné je také volit si správné velikosti, zejména u podprsenek. Nic by nás nemělo tlačit, vše by mělo sedět jak má, abychom se během dne nemuseli soustředit na nepříjemné pocity, či se neustále kontrolovat, jestli je vše na svém místě. Spodní prádle bruno bannani nejen že báječně sedí, navíc i skvěle vypadá. Jistě nás zaujme černý komplet podprsenky a kalhotek nápaditě zdobený širokou krémovou krajkou. Nastavitelná ramínka zaručí skvělou přizpůsobivost a díky kvalitě materiálu zůstane komplet dlouho jako nový. Méně noblesní je pak černé spodní prádlo s tenkým růžovým proužkem. Díky jednoduchému zdobení není pod oblečením vidět a hodí se proto na běžné nošení.

Spodní prádlo, to je vkus a kvalitaSpodní prádlo, to je vkus a kvalita

Parfémy, které nás osloví

Toaletní vody bruno banani si zamilujeme. Je v nich velký výběr a jsou především velice nápadité. Jistě najdeme takovou, která nás zaujme nejen obsahem, ale také obalem. I s designem flakónu nás dokáže tato značka překvapit. Ihned nás upoutají originální květinové vůně, narazíme také na ovocné a dřevité akordy. Vše je to o vkusu, bruno banani myslí na všechny. Stačí si jen přivonět.

Parfémy od bruno bananiParfémy od bruno banani

Šperky z kolekcí bruno banani

O tom, že značka bruno banani je za každých okolností především originální a nápaditá vypovídají také šperky, které od ní můžeme zakoupit. Vybírat můžeme především mezi přívěšky různých velikostí a tvarů zavěšených na černé šňůrce. Skvělé je, že takto jednoduchý a prostý šperk je unisex a k tomu ještě velmi univerzální.

Šperky, to jsou hlavně originální přívěskyŠperky, to jsou hlavně originální přívěsky

Nevídaná kolekce kabelek

O tom, že návrháři značky bruno banani mají výbornou fantazii jistě nemusí být ani řeč. Stačí se podívat na nevídané kousky, které z jejich dílen pocházejí. Skvělá kombinace barev a materiálů, to je pro bruno banani charakteristické. Rozměrné, ale i menší kabelky jsou vždy praktické a zaujmou nás na první pohled. Nejen barevností, ale zejména vkusným provedením a originalitou.

Tašky a kabelky od bruno bananiTašky a kabelky od bruno banani

Článek bruno banani, to jsou parfémy i sexy spodní prádlo byl publikován 22. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...