Kozačky s. Oliver pro zimní dny

Tagy:  boty, obuv, podpatky, kůže, kvalitní materiál, kozačky

Sponzorované odkazy:

Kozačky s. Oliver pro zimní dny

V zimně jsou nepostradatelnou součástí naší výbavy především kvalitní a pohodlné boty. U všech věkových kategorií jsou oblíbené především kozačky, které se hodí ke kalhotám i k sukním a především zahřejí a izolují od sněhu. Co se kvality a stylu týče, jistě si oblíbíme značku s. Oliver, která nám představuje nejen široké kolekce oblečení a doplňků, ale také obuvi. Zaměříme se především na jejich jedinečné módní zimní kousky, kozačky, které musíme mít.

U s. Oliver vždy najdeme to, co hledáme

S. Olver představuje skutečně široké kolekce, ve kterých si každý přijde na své. Základem bývají kvalitní materiály a zajímavé návrhářské nápady. Standardně vysoké černé kozačky trochu pánského vzhledu jsou decentně zdobené stříbrnými přezkami. Jsou tím pravým pro všechny, co vyhledávají pohodlí a komfort. Trochu ženštěji jistě působí nízké kozačky na několika centimetrovém klínku. Přezky a cvočky dělají u takových bot skvělý dojem. Kozačky vysoké ke kolenům jsou tím pravým pro milovnice módy. Absence podpatků přijde vhod. Fialové botky na klínku z broušené kůže překvapí pohodlím, které nám poskytnou. Jsou navíc velmi zajímavým módním kouskem. S s. Oliverem vyzkoušíme i sportovní obuv.

Pestrá škála modelůPestrá škála modelů

S. Oliver těm, co rádi pozorují svět z výšky podpatků

S. Oliver uvádí i kolekce sexy bot na podpatcích, od nizoučkých až po ultravysoké. Je jen na nás, které si vybereme. Lesklé i matné, všechny přijdou vhod. Rozdíl často bývá také ve výšce bot, narazíme na kozačky vysoké do půlky lýtek, ale také na odvážné sexy kousky sahající až nad kolena. Velký rozdíl je pak také ve zdobení. Důležité je vybírat podle chuti a osobních preferencí a zejména pak vše stylově zkombinovat s kabátkem a doplňky.

Sexy verze s podpatkySexy verze s podpatky

Značka, která myslí na naše pohodlí

Komfort a pohodlí, to je nejspíš přesně to, co mnoho z nás hledá. Skvělé je to, že s. Oliver nám oboje nabídne. Stačí se jen důkladněji podívat do jeho kolekcí. Kozačky bez podpatků s protiskluzovou podrážkou jsou možná právě tím, co hledáme. Zdobené a zateplené kožíškem jsou nejen stylové, ale především velmi praktické. Oceníme různě vysoké modely. Stačí si vybrat.

I boty bez podpatků mohou být krásnéI boty bez podpatků mohou být krásné

Milovníkům kovbojského stylu

To že s. Oliver myslí skutečně na všechny lze dobře pozorovat v množství stylů, ve kterém jeho boty jsou. Kovbojské kozačky na stabilním podpatku mohou být skvělým módním kouskem i v našem botníku.

s. Oliver v odstínech hnědés. Oliver v odstínech hnědé

Článek Kozačky s. Oliver pro zimní dny byl publikován 19. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...