Dětský ráj barev aneb barevné oblečení na zimu

Tagy:  děti, dětské oblečení, Jiřina Tauchmanová, pletená móda, čepice, rukavice, bundy, zimní oblečení, nákrčníky

Sponzorované odkazy:

Dětský ráj barev aneb barevné oblečení na zimu

Jaká by měla být móda pro děti? Nejen praktická, příjemná a funkční, ale také veselá a plná barev. Dětské zimní kolekce doslova praskají ve švech s krásnými a hlavně barevnými kousky oblečení.

Teplo v zimě

V zimním období musíte myslet nejen na to, jak teple obléknout sama sebe, ale také na to, jak vybavit dětský šatník hřejivým a také moderním oblečením. Nejen děti, ale také chmurné zimní počasí určitě zajásá nad veselým a barevami hýřícím šatníkem. Děti mají veselou dušičku, a proto je vhodné, obléknout je do příjemných „živých“ barev. Černé budničky ani šedivé nebudou tak slušet jako zářivě žluté, červené, fialové nebo zelenkavé. To samé platí i o ostatním oblečení, např. kalhoty, vestičky, svetry, šály, čepice, mikiny apod.

Růžová je ta pravá barvička pro hočičky, autor: Eva ArnicanováRůžová je ta pravá barvička pro hočičky, autor: Eva Arnicanová

Pletená móda pro děti

Koukala jste se do šatniku vašeho drobečka? Zjistila jste, že se v něm nenachází žádné pletené oblečení? Je čas vyrazit na nákupy. Pokud tedy nemáte nikoho známého, kdo je zručný a dokáže uplést či uháčkovat krásné zimní čepice, hřejivé svetry či veselé nákrčníky. Ti, kteří si raději zajdou do obchodu, nepřijdou zkrátka. Snad v každém obchodě najdete pletené modely nejen pro dospělé, ale i pro malé děti. Pletená móda snad nikdy nevyjde z módy. Jedná se o praktické a slušivé oživení šatníku.

Pletená čepička, autor: Eva ArnicanováPletená čepička, autor: Eva Arnicanová

Jiřina Tauchmanová

Např. známá návrhářka Jiřina Tauchmanová se postarala o to, aby se pletené modely hojně objevily právě v dětských kolekcích. Holčičky a kluci se mohou obléknout do veselého a barevného oblečení.
Pletené svetříky s dlouhým rukávem jsou pro letošní zimu to pravé. Každému drobečku bude zaručeně slušet. A věděla jste, že i tričko s límečkem může být pletené či háčkované? Většinou jsou vyráběny s příjemné a kvalitní příze, která se nejen dobře nosí, ale také zaručeně zahřeje. I když se venku zrovna nechumelí, teplý svetr s kapuckou nebo roláčkem přijde vhod. Holčičky se rázem stanou roztomilými princezničkami a kluci zase pravými šviháky.

Čepice, nákrčníky a jiné doplňky

I když se říká, že děti nemají žádný krk a nepotřebují šálu nebo nákrčník, opak je pravdou. I bundička může lehce profouknout a takový nákrčník je tím pravým pomocníkem.
Co se týče čepic a rukavi – tu musí vaše zlatíčko mít stůj co stůj. Teď je jen na vás, jakou barvu a styl mu vyberete. Jestli zvolíte ušanku, čepicy s tykadílkem, bambulí … palčáky, prstové rukavice apod.

Pletená čepice a nákrčník, autor: Eva ArnicanováPletená čepice a nákrčník, autor: Eva Arnicanová

Článek Dětský ráj barev aneb barevné oblečení na zimu byl publikován 6. ledna 2011 v 18.30 v rubrice Dětská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...