Pánské mikiny nejen zahřejí

Tagy:  mikiny, pánské mikiny, sportovní mikiny, společenské mikiny, mikiny s kapucou, bez kapuce, na zip, kapuca, Nike, Adidas, Puma, Queens, Umbro

Sponzorované odkazy:

Pánské mikiny nejen zahřejí

Mikiny se dají nosit celý rok. Nejen v zimním období, ale také na podzim, na jaře a dokonce i v létě. Mikina je univerzální oblečení, která sluší každému. Pořídit si jí můžete v jakékoliv velikosti, barvě, s kapucou, bez kapuci, zapínání na zip, polozip či natahovací přes hlavu. Vybírat máte opravdu z bohaté nabídky.

Mikiny s kapucou

Mikiny s kapucou se řadí spíše do kategorie sportovního oblečení. Pánové, tento typ mikin raději nenoste na jednání nebo do práce, ve které je vyžadován společenský oblek. Mikina s kapucou je ideální do posilovny, na sportování, na procházku do města, lesa nebo parku… zkrátka se jedná o oblečení pro volný čas.
Mikiny s kapucou jsou k dostání v různém provedení. Např. natahovací přes hlavu nebo se zapínáním na zip. Co se týče barev a designu máte z čeho vybírat. Od klasické bílé a černé barvy, až po modré, zelené, červené, se vzory, nápisy atd.

Mikiny na zip

Mikiny na zip také spíše spadají do kategorie sportovního oblečení a oblečení pro volný čas. Mohou být celorozepínací nebo pouze s rozepínacím stojáčkem u krku. Stejně jako mikiny s kapucou, tak i mikiny se zipem existují v široké škále provedení.

Fialová je trendy i u pánů, autor: thephotostrandFialová je trendy i u pánů, autor: thephotostrand

Společenské mikiny

Ano, existují i druhy mikin, které si můžete vzít do společnosti. Na první pohled je poznáte díky jejich ležérnímu stylu. Nikdy nebudou mít kapucu, cvočky, šňůrky, velké nápisy, různé výrazné vzory apod. Spíše budou doplněny o decentní límeček, materiál bude jemný, jednobarevný nebo pouze lehce zdobený. Takové mikiny se nemusíte bát vzít na jednání, do kina, na schůzku apod. Stačí, když se k nim vhodně obléknete.
Ideální jsou společenské kalhoty či jiné tmavé kalhoty, košile a hlavně čisté boty. Pánové, to není pouze mluvení do tmy, vezměte si tento fakt k srdci. Ač už budete oblečení sebelíp, vždy mějte na paměti – čistou obuv!! A teď zase zpět k mikinám.

Společenská mikinaSpolečenská mikina
Značková sportovní mikina Digg, autor: greggoconnellZnačková sportovní mikina Digg, autor: greggoconnell

Značkové mikiny

I v létě se nosí mikiny. Vždyť si vybavte, jak dokáží být chladná rána a o nocích nemluvě. Zima je čas, kdy je chladno celý den i celou noc. Každý z nás se bude snažit být v teple a oblečený doslova od hlavy až k patě. Pánské mikiny vždy ochrání před zimou. Užijte si i vy příjemného tepla ve značkových mikinách.
Chcete vědět, jaká mikina je pro vás ta pravá? Prvním krokem je vybrání si správného místa pro nákup. Dalším důležitým krokem je, uvědomit si ten fakt, kam chcete mikinu nosit, zdali do práce, na procházky, do tělocvičny apod. Vybírat můžete nejen ve vašem oblíbeném obchodě, ale také v internetovém obchodě. Má to své výhody. Nemusíte se zdlouhavě procházet po obchodě a hledat tu správnou barvu a velikost. Stačí jen párkrát kliknout a z pohodlí domova vybírat.
Internetové obchody doslova praskají ve švech s nabídkou značkových mikin. Vybrat si můžete Adidas, Nike, Replay, Queens, Umrbo, Puma a mnoho dalších.
Udělejte si radost s novou a hřejivou mikinou i vy.

Adidas, autor: adifansnetAdidas, autor: adifansnet

Článek Pánské mikiny nejen zahřejí byl publikován 7. ledna 2011 v 16.45 v rubrice Pánská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (3).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...