Trendy královna na horách

Tagy:  Svetry, kamaše, kožešinové doplňky, pletené doplňky, pletené šaty

Sponzorované odkazy:

Trendy královna na horách

Mám ráda zimu, díky Vánocům a miluji, když z nebe padají stříbrné vločky na zasněženou krajinu. Velmi ráda se na to vše dívám, ale z okna a tepla. V tomto období velmi ráda jezdím do horských srubů se starým krbem. Sedím tam v křesle, dívám se ven na sněhem pokryté kopce s lyžaři a přitom poslouchám praskající dříví v krbu.

Trendy norský vzorTrendy norský vzor

Jste na tom stejně nebo jezdíte v zimě na hory lyžovat? Ať je tomu jakkoliv, v každém případě potřebujete dokonalý outfit, ve kterém budete okouzlovat okolí uvnitř hotelu nebo chaty. Souhlasím, že po lyžování budete utahaná, ale to neznamená, že na sebe musíte natáhnout vytahané tepláky a zplstnatělý starý svetr. Stejnou energii můžete vynaložit na obléknutí svetru s jelenem a kamaší s norským vzorem. Ano, slyšíte dobře, svetr s jelenem a kamaše, protože pouze takto budete nejvíce trendy.

Jako andělJako anděl

Na odpolední procházky se vám budou hodit pletené šaty, které doladíte pletenou čepicí a podkolenkami se stejným vzorem. Vzhled anděla vám dodá delší bílý kabát s delšími chlupy.

Trendy zavinovací svetrTrendy zavinovací svetr

Po procházce vám jistě přijde k chuti horký silný čas. Vychutnat si ho můžete v zavinovacím svetru opásaný koženým páskem. Zavinovací svetr je velkým trendem, je pohodlný, stylový a dá se jednoduše kombinovat jak se sukní, tak s kalhoty.

Svetr se vzoremSvetr se vzorem Infantilní svetryInfantilní svetry

Doplňky jsou důležité

Teď nemluvím o náhrdelnících, náramcích a prstenech, i když si je samozřejmě také můžete vzít, pokud vás čeká horská party nebo chcete zapůsobit. Původně jsem měla na mysli, barevně a vzorově sladěné rukavice, šálu a čepici. Pozornost také získáte díky kožešinovým doplňkům. Královnou celých hor budete v kožešinové kozácké čepici a nezapomeňte ani na kožešinový límec kolem krku.

Beranice od králíkaBeranice od králíka Ruská carevnaRuská carevna

Boty

Na horách se neobejdete bez sněhulí, dá se v nich dobře chodit ve sněhu a nepropustí vodu. Stylovou alternativou mohou být yetiovské chlupaté boty, které se velmi pěkně doplňují s kožešinovými doplňky. Ale pozor, tyto boty se nedají kombinovat s elegantními kožešinovými doplňky. Sladit je můžete třeba s kožešinovou beranicí nebo s klapkami na uši.

Chlupaté boty a beranice tvoří dokonalý párChlupaté boty a beranice tvoří dokonalý pár

Zdroj: www.polyvore.com, www.style.com

Článek Trendy královna na horách byl publikován 15. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...