Šortky v zimě? ANO!

Tagy:  zimní šortky, kožené šortky, pletené šortky, tvídové šortky

Sponzorované odkazy:

Šortky v zimě? ANO!

Zpočátku ženy nosily šortky jen na sportovní aktivity. Nyní jsou přijímány jako běžné oděv pro volný čas, ale i do zaměstnání. Dříve se také šortky nosily jen v létě, ale dnes je můžete nosit klidně i v zimě. Když se může v zimě nosit sukně, proč by se nemohly nosit šortky? Jsou v tuto roční dobu skvělou alternativou k obvyklým džínům nebo legínám. Stačí vše správně navrstvit a s trochou fantazie může být výsledek ležérní, rozpustilý nebo elegantní.

Romantická kombinace s romantickou růžovouRomantická kombinace s romantickou růžovou

Jak nosit šortky v zimě

Šortky doporučuji párovat s tlustými bavlněnými punčocháči v barvě šedé nebo černé. Velmi pěkně vypadají kraťasy v černé nebo šedé barvě a v délce nad kolena, oblečené na silonky v tělové barvě a k tomu vysoké kozačky na podpatku. Takto oblečená můžete jít bez obav do práce, protože tento outfit se řadí do elegantní módy.

Elegantní šortkyElegantní šortky

Myslím, že se vám budou líbit krátké šortky oblečená na černé legíny, k tomu si obujte lodičky na vysokém podpatku a návleky ve stejné barvě jako šortky. Pokud se chcete trochu odvázat, můžete pod kratší barevné šortky obléci silonové punčocháče a barevné podkolenky.

Kožešinové šortky a černé silonkyKožešinové šortky a černé silonky

Materiály určené přímo na zimní období

Kožené šortkyKožené šortky Zimní šortkyZimní šortky

To je jeden z rozdílů mezi letními a zimními šortkami, materiál. Jedním z materiálů určených za zimní období je kůže a kožené šortky s tmavšími silonkami se dokonale hodí k saku. Pokud vás kůže příliš neokouzlila, vybírejte těžké hřejivé materiály v tmavých nebo tlumených barvách. Zkuste šortky z denimu, manšestru, flanelu, vlny nebo tvídu. Tyto tkaniny jsou nejen praktické, ale výborně udrží teplo a vypadají formálně.

MissoniMissoni

Barvy pro zimní šortky

Světlé barvy, béžové, krémové a pastelové barvy, které jsou typicky letní. Vyměňte je za tmavší barvy jako je černá, vínová, tmavě modrá nebo tmavě šedá a tmavé barvy navíc lichotí. Ale jak jsem již na začátku řekla, ve fantazii se meze nekladu. Krátké barevné šortky správně spárované s doplňky dokážou prozářit i ten nejpochmurněj­ší den.

Pro milovnice černé barvyPro milovnice černé barvy

Geometrické tvary

Kostky a proužky jsou hitem, počítejte ale s tím, že vás tento vzor bude mírně rozšiřovat. Záleží však i na vhodné kombinaci barev a střihů. Chcete-li vsadit na ležérní eleganci, volte kostky. Tento styl podtrhněte košilí a vestičkou, můžete sáhnout i po kravatě.

Balonové šortkyBalonové šortky

Zdroj: www.telegraph.co.uk, www.polyvore.com

Článek Šortky v zimě? ANO! byl publikován 16. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...