Brože aneb originální a jedinečný doplněk

Tagy:  brože, brož, doplněk, bižuterie, drahé kovy

Sponzorované odkazy:

Brože aneb originální a jedinečný doplněk

Máte pocit, že ve vašem šatníku stále něco chybí? Nebo se vám zdá, že ve šperkovnici je pouze jeden jediný kousek? Chybí vám doplněk, kterým je brož? Neváhejte a pořiďte si broží hned několik. Nejen že přichází plesová sezóna, ale tyto skvělé a originální doplňky „poletí“ během celého roku.

Kam s broží?, autor: AForestFrolicKam s broží?, autor: AForestFrolic

Originální doplněk

Jistě ve vašem šatníku najdete celou řadu oblečení pro volný čas, šaty, halenky, svetry, kalhoty, trička, tuniky, ale i kabelky, boty, pásky apod. Ovšem najdete v ní tento nepatrný doplněk, který dokáže z nudného outfitu vykouzlit originální trendy vzhled? Máte vůbec nějakou tu brož? Pokud ne a nebo hodláte rozšířit jejich sbírku, máte v podstatě dvě možnosti. Buď se podíváte do šperkovnice vaší maminky nebo babičky a třeba tam nějaký ten kousek najdete. A nebo vyrazíte na nákupy.

I brož po babičce dokáže zázraky, autor: perfectjewelsI brož po babičce dokáže zázraky, autor: perfectjewels

Dostupný doplněk

V současné době existuje široká nabídka broží různých tvarů, barev, velikostí, stylů, materiálů a designu. Určitě si vybere nejen milovnice výrazných a mohutných doplňků, ale také žena, která má raději jemné a méně nápadné doplňky. Cenově jsou bez pochyb dostupnější bižuterní výrobky. Pokud si ale potrpíte na zlato či drahé kameny, samozřejmě máte možnost uspokojit vaší touhu i Vy.

Bižuterní brož k dostání na Fleru od uživatele Hotlanta, autor: Eva ArnicanováBižuterní brož k dostání na Fleru od uživatele Hotlanta, autor: Eva Arnicanová
Originální brož, dostupná na Fleru, autor: gypsy coloursOriginální brož, dostupná na Fleru, autor: gypsy colours

Kam s ní?

Víte, k čemu se tento nenápadně nápadný doplněk hodí? Brože perfektně vyniknou na bílých košilých, tunikách a svetrech. Na bílém podkladě dodají vašemu outfigu ten správný šmrnc. Rázem se z vás stane dokonalá a stylová dáma.
Brože mohou ozdobit také jarní kabátky. Jen si představte slunečný den, fádní kabátek a správně zvolenou brož. Váš vršek se tak krásně prozářía nebudete jako obyčejná a tuctová žena. Nejen že budete trendy dáma, ale navíc budete přitahovat pohledem své okolí. Všude se za vámi budou otáčet a to jen díky originálnímu doplňku. Brože můžete nosit také na šátku, na klopě, klobouku, ale i na kabelce, pásku či na lemu kozaček. Jistě při zkoušení této nepatrné maličkosti najdete celou řadu stylových a vhodných umístění.

Bižuterie nebo drahý kov?

Nebojte se broží, vždyť právě ony nám doladí naše oblečení a upoutají pozornost. Není důležité, zda se jedná o pravý klenot nebo moderní bižuterii. Rozdíl mezi nimi v podstatě téměř není. Vždyť bižuterie sice používá levnější materiály, ale to neznamená, že jsou nemoderní. Jedná se přece o samostatný šperkařský obor, který je nesmírně kreativní a slušivý.

Bižuterní brož k dostání na Fleru od uživatele Hotlanta, autor: Eva ArnicanováBižuterní brož k dostání na Fleru od uživatele Hotlanta, autor: Eva Arnicanová

Pokud se pro nějakou brož rozhodnete, raději si obejděte pár prodejen s klenoty nebo bižuterií, kde si brož můžete rovnou vyzkoušet. Další inspiraci nebo rovnou obchod můžete najít na internetových stránkách.

Článek Brože aneb originální a jedinečný doplněk byl publikován 29. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...