Hodinky Diesel, univerzální značkové modely

Tagy:  hodinky, Diesel, doplňky, značkové hodinky

Sponzorované odkazy:

Hodinky Diesel, univerzální značkové modely

Značku Diesel jistě již dobře známe. Víme proto, že značkové kolekce Diesel nabízí kvalitní stylovou městskou módu, kterou si zamilují ženy i muži. Kromě oblečení má značka samozřejmě daleko širší a obsáhlejší sortiment. Velice oblíbená je obuv Diesel, parfémy, kabelky, šperky a zejména pak náramkové hodinky.

Kvalita a propracování

Hodinky Diesel se mohou pochlubit kvalitním zpracováním a vždy zajímavým provedením. Kombinace kovu a kůže je nadčasová a skvěle univerzální. Hodinky působí dokonale propracovaně a zaujmou nás zejména jejich ladné linie. Celkově oceníme také velice moderní vzhled a to, jak skvěle hodinky na zápěstí vypadají.

K dostání zde

Originální a působivé modely

I nároční zákazníci, kteří si potrpí na nevšední, zajímavé a neokoukané modely si s hodinkami Diesel přijdou na své. Hodinky v černé kůži nás dostanou svým decentním a přitom velice netradičním zpracováním. Digitální display je skvěle přehledný, dozvíme se díky němu nejen přesný čas, ale také datum. Široký řemínek byl rozhodně skvěle zvoleným komponentem. Černé digitální hodinky jsou rozhodně velice univerzální a praktické.

K dostání zde

Sportovní i elegantní hodinky

Diesel nám nabídne hodinky nejrůznějších stylů, od sportovních až po elegantní. Některé hodinky jsou na denní nošení, některé vypadají lépe spíše příležitostně, jako doplněk, který dá outfitu ráz. Přesně takové jsou lehce elegantní bílé hodinky kombinující kov a kůži. Velmi oživující jsou zelenkavé detaily ciferníku. Hodinky jsou jednoduché a přesto upoutají naši pozornost. Nosit je lze ke sportovnímu i elegantnímu oblečení.

zde

Když převládá kov

S Dieslem objevíme kouzlo také celokovových hodinek, například ve světlé stříbřité barvě. Hranatý ciferník působí trochu tvrdě, celé hodinky jsou jinak ryze elegantní. Koncept řešení ciferníku je velmi neobvyklý, nápaditý a jistě upoutá naši pozornost. Hodinky Diesel jsou díky svému zpracovaní velmi univerzální.

K dostání zde

Moderní modely, které nás osloví

Diesel nás ohromí nápaditostí a širokou nabídkou nejrůznějších modelů hodinek. Vetší ciferník, kov a černé detaily dělají z hodinek výjimečně mužskou záležitost. Digitální hodinky mnohým vyhovují daleko více, než ty ručičkové. Rozhodně působí sportovněji.

K dostání zde

Velice vkusně a elegantně vypadají hodinky s hnědým širokým řemínkem, kovovými detaily a žlutým děleným displayem. Jediným pohledem na ně zjistíme čas, datum a co je za den.

K dostání zde

Článek Hodinky Diesel, univerzální značkové modely byl publikován 17. února 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...