Dámské lodičky, klasika i nové trendy

Tagy:  boty, obuv, podpatek, samet, satén, střevíčky, leopardí vzor

Sponzorované odkazy:

Dámské lodičky, klasika i nové trendy

Říká se, že šaty dělají člověka. Boty dokáží to samé. Lodičky jsou ryze ženskou záležitostí, na které mnoho dam takzvaně ulétává. Lodičky nosíme nejen na plesy, ale i ke kostýmku či ke zcela všedním džínám.

Lodičky v černé

Černá je beze sporu nejuniverzálnější barvou, která si zachovává svou velikou oblibu. Černou lze zkombinovat s kterýmkoli jiným odstínem a výsledek dopadne vždy zdárně. Velice elegantní sametové lodičky budou vypadat perfektně ve spojení s kostýmkem. Vzít je můžeme také ke společenským šatům. Rafinovaně a sexy vypadají obdobné botky s vyříznutou špičkou a velmi vysokým podpatkem. Decentností nás překvapí elegantně špičaté lodičky s úzkými podpatky.

Černá klasika není jen jednaČerná klasika není jen jedna

Extravagantní módní výstřelky

Místo sázení na klasiku se můžeme rozhodnout vyzkoušet něco nového a zajímavého. Nesmírně výrazné a působivé jsou lodičky poseté drobnými barevnými blýskavými kamínky. Ať si oblékneme cokoli, taková obuv bude na celkovém outfitu vždy tím nejzajímavějším. Extrémně vysoké botky v leopardím vzoru si zamiluje každá moderní žena. Velice originální jsou také béžové lodičky zdobené stříbrnými drobnými hroty. K nepřehlédnutí budeme s vysokými světlými třpytivými lodičkami na platformě a uzoučkém podpatku. S takto výraznou obuví se nemusíme bát, že by naše šaty byly příliš jednoduché. Vysoké lodičky mohou být tím správným akcentem.

Výrazné a nositelnéVýrazné a nositelné

Barevné lodičky ideální na jaro

Uvítat jaro můžeme tím, že si pořídíme pěkný nový barevný kousek do našeho šatníku, popřípadě botníku. Barevné lodičky jsou trendy a ozvláštní i jednoduché oblečení. V oranžových lodičkách na nižším podpatku vydržíme bez problému celý den. Lesklé botky na podpatku ve výrazné zelenkavé barvě se díky hladkému materiálu snadno udržují. Supervysoké fialové lodičky ze sametu využijeme zejména na plesech a galavečerech. Velmi pozitivní žlutou barvičku elegantních decentních lodiček si zamilujeme. Velice zajímavé a netradiční jsou saténové lodičky tyrkysové barvy s jemným potiskem. Skvěle pohodlné i při delší chůzi zůstávají botky růžové barvy s rozšiřujícími se podpatky.

Mnoho barevných variací i typů podpatkůMnoho barevných variací i typů podpatků

Netradičně vyvedené lodičky, jen pro odvážné!

Ať už se rády předvádíme, či zkrátka toužíme po originálních věcech, ve kterých hned tak někoho nepotkáme, jistě nás budou zajímat netradiční lodičky, které zaujmou na první pohled. Nejrůznější kombinace barev, materiálů, ale i vzorů vytváří úžasné lodičky, které si troufnou nazout pouze ty odvážnější z nás.

Lodičky pro odvážnější dámyLodičky pro odvážnější dámy

Článek Dámské lodičky, klasika i nové trendy byl publikován 28. února 2011 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...