Těhotenská móda, jednoduchá a padnoucí

Tagy:  těhotenství, legíny, kalhoty, tunika, top, tričko, punčocháče, barevné oblečení, doplňky

Sponzorované odkazy:

Těhotenská móda, jednoduchá a padnoucí

Těhotenství je krásným obdobím života, na které se mnoho žen těší. Často se však setkávají s problémem, co jen si vzít na sebe. Působit žensky a upraveně se ne vždy slučuje s pohodlím, které je v těhotenství obzvláště důležité. Podívejme se proto na malou přehlídku těhotenského oblečení, které nastávající maminky jistě zaujme.

Elegantní těhotenské topy

K sukni či kalhotám můžeme obléknout některý z pěkných a příjemných topů. Obepnuté šedé tričko s volnými rukávky výstřihem ve tvaru V dá vniknout ženské postavě. Pěkným prvkem je volně uvázaná mašle. Těhotenství částečně skryjeme ve volném modrém topu se zdobeným výstřihem. Těhotenství si nejlépe užijeme v oblečení ve výrazných pestrých barvách. Tunika s výstřihem dá krásně vyniknout křivkám. Velký komfort a pohodlí nám poskytne tmavá vzorovaná tunika z lehkého materiálu. Volný střih nám bude převelice vyhovovat.

Chytře střižená trička a topyChytře střižená trička a topy

Šaty pro těhotné střižené na míru

Jako ulitý padne dlouhý top cihlové barvy na ramínka. Ten skvěle poslouží zejména během teplých letních dní. Lze jej nosit samotný či s legínami případně přes kalhoty. Černobílý pruhovaný dlouhý jemný svetřík nás bude hýčkat díky pružnému hebkému hřejivému materiálu. Velké pohodlí si užijeme s tmavými šaty s kostkovaným vzorem. Mají volnou sukni a vršek střižený ve stylu košile. Hodí se na doma, zahradní párty, ale i do města či na nákupy. Velice pěkné a elegantní jsou naopak černé zdobené šaty s dvojitou řasenou sukní a stuhou v pase. Pohodlné květované šaty se skvěle hodí pro běžné všední dny. Rozhodně v nich neuděláme ostudu.

Šaty krátké i delšíŠaty krátké i delší

Padnoucí kalhoty a legíny

Větší problém může být sehnat kalhoty, které nám budou spolu se stále se zvětšujícím bříškem sedět. Vybírat můžeme z džínových kalhot nejlépe z pružného materiálu, který se skvěle přizpůsobí. V těhotenství obzvláště oceníme legíny a to různě vysoké a dlouhé. Rády sáhneme také po punčocháčích, které jsme do té doby možná nosily daleko méně.

Kalhoty a legíny, které padnouKalhoty a legíny, které padnou

Barev si užijeme dosyta

V těhotenství se rády obklopíme veselými barvami a kromě barevných triček a topů můžeme využít i množství zajímavých doplňků, se kterými oživíme i jednoduchý outfit. Delší trika, jednoduché jednobarevné tuniky a neutrální topy rády ozvláštním masivními náramky, hodinkami či blyštící se bižuterií.

Správný doplněk udělá ten správný dojemSprávný doplněk udělá ten správný dojem

Článek Těhotenská móda, jednoduchá a padnoucí byl publikován 14. února 2011 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...