Retro styl, oblečení mnoha tváří

Tagy:  sukně, volánky, barevné oblečení, móda, barvy, styl

Sponzorované odkazy:

Retro styl, oblečení mnoha tváří

Retro je módním stylem, kterým jsou někteří přímo posedlí. Ať již patříte ke skalním vyznavačům či pouze občas obohatíte moderní šatník o pár zajímavých retro kousků, jistě uvítáte drobnou přehlídku, která dodá mnoha inspirace.

Šaty v jiskřivých barvách

Retro, to jsou zejména pestré barvy a divoké vzory. Šaty zajímavých střihů v netradičních barevných provedeních nás zaujmou. Teplé dny parádně oslavíme v korzetových vzorovaných šatech bez ramínek v růžovo-bílo-černé barvě. Květované šatičky v modro-žlutém provedení jsou již spíše letní záležitostí. Překrásné pruhované šaty s rukávy spolehlivě zakryjí nedostatky a dají vyniknout ladné siluetě. Především v bezvadném pohodlí budeme ve volných retro šatech, na kterých nás zaujme jak střih, tak i zvolené barvy. Skutečným návratem pak budou šatičky ve výrazném odstínu růžové zdobené srdíčky. Pěkný výstřih, široká ramínka a řasená sukně, to vše nám připomene, že retro je stále v kurzu.

Retro šaty, to jsou hlavně barvy a vzoryRetro šaty, to jsou hlavně barvy a vzory

Barevné sukýnky na jaro/léto

Sukně vždy působí elegantně a žensky, obzvláště, jsou-li v příjemných barvách. Lehká bílá sukýnka s růžovým květováním působí romanticky uvolněně, nádherně vynikne v kombinaci v bílou halenkou. Vysoce elegantně a zároveň poměrně sexy díky rudé barvě budeme ve vypasované sukni zdobené uzoučkým černým páskem. Univerzálním kouskem v našem šatníku bude černá sukně nad kolena zdobená falešným bílým zipem. Díky tomu ji lze obléknout i k ne ryze elegantním vrškům. Doslova závan horkých letních dní se nám vybaví při pohledu na dlouhou volnou sukni v pěkném červeném odstínu.

Retro sukně v mnoha provedeníchRetro sukně v mnoha provedeních

Retro vršky, které jsou trendy i dnes

Móda a trendy obecně se opakují a často vrací. Není proto divu, že i retro prvky mohou v dnešní době vypadat velice aktuálně, ne-li dokonce moderně. Tričko v nepřehlédnutelné žluto-zelené barvičce s řasenými rameny vypadá překrásně. Pruhovaný top s volánkem na přední části je elegantní ukázkou námořnického stylu. Retro svetřík zajímavé nazelenalé barvy s velkými ozdobnými knoflíky nás jistě zaujme. Oranžový vypasovaný top s vázáním na boku je výbornou ukázkou, jak fantasticky mohou retro kousky vypadat.

Jednoduché topy s retro doplňkyJednoduché topy s retro doplňky

Toužíme-li se alespoň na okamžik proměnit do báječného retro stylu, vyplatí se poohlédnout se po zajímavých výrazných barevných doplňcích, jakými jsou květované náušnice, výrazné prsteny a romantické náhrdelníky.

Retro tašky a kabelky jsou nepřehlédnutelnéRetro tašky a kabelky jsou nepřehlédnutelné

Článek Retro styl, oblečení mnoha tváří byl publikován 26. února 2011 v 19.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...