Trendy boty Jaro/Léto 2011

Tagy:  Boty 2011, mokasíny, dřeváky, římské sandály, lodičky

Sponzorované odkazy:

Trendy boty Jaro/Léto 2011

Právě přišel ten pravý čas začít pomalu přemýšlet nad tím, jaké boty si pořídit pro nadcházející sezónu jaro/léto 2011. Samozřejmě, že využijete i boty z minulého roku, ale stejně jako každý rok si určitě zamilujete alespoň jedny boty z aktuálních trendů.

Botník musí vždy obsahovat nadčasové a trendy boty. Proto než půjdete do obchodů obhlédnout nové boty, přečtěte si, co bude aktuální.

Obnošený vzhled

Starší boty ale nevyhazujte, budou se vám totiž hodit. Jedním z nejžhavějších trendů je obnošený vzhled, trička opraným potiskem a oprané džíny jsou nejlépe k lehce okopaným teniskám. Jde o to najít stejné téma pro oděv a obuv, které sladíte. Stále aktuální jsou plátěné boty bez zavazování, které se nosily i minulý rok.

Nazouvací pláťákyNazouvací pláťáky

Přísná ležérnost

Ležérnost bude mnohem méně ležérní a nedbalá elegance (která podle mě souvisí s leností) bude rozhodně OUT. Co si tedy obout ležérně a na úrovni? Začněte pokukovat po mokasínech z měkké pohodlné kůže a se střapci. Pozor, ty střapce jsou tam letos velmi důležité.

MokasínyMokasíny

Romantika

Květiny všude kolem a hlavně na šatech si žádají romantickou obuv. Návrháři proto na toto téma hledali inspiraci v přírodě a také jí našli. Budou se nosit sandály vyrobené z přírodních materiálů, tedy nejvíc dřeváky s koženými pásky v teplých tónech.

DřevákyDřeváky

Safari a vojenský styl

Safari styl, tentokrát v elegantním provedení a vojenské oblečení, prozrazují, že se obujeme do zelených, béžových, velbloudích a khaki barev. Co se materiálu týče, sáhněte po velurových a krepových materiálech.

ChloéChloé

Modrá

Modrá je dobrá, už je to tak. Ano je, proto bude královnou sezóny. Samozřejmě, že nepostihne je oděv, ale i obuv, aby se vše dalo hezky kombinovat.

Modré sandály Gianmarco LorenziModré sandály Gianmarco Lorenzi

Světlé odstíny

Barevné opojení bude ke konci léta přecházet do útlumu. Začnou se nosit bledé barvy, bílá a béžová.

Jimmy ChooJimmy Choo

Podpatek

V kurzu budou velmi krátké šortky, proto bude třeba co nejvíce prodloužit nohy. Takže dívky, co si mohou takovéto kraťasy dovolit, budou potřebovat lodičky a sandálky na velmi vysokém podpatku. Stejné boty využijete i k šatům s uplým pasem v délce nad kolena, které se také řadí mezi trendy 2011.

Gianmarco LorenziGianmarco Lorenzi

Římské sandály

Sezona JL 2011 představí styl, který by se dal nazvat „děvče z Číny“ a tento styl vyžaduje i speciální boty. Například kalhoty s bavlněného krepu, které se budou často nosit s ohrnutými nohavicemi, vyžadují sandály v římském stylu nebo páskové kotníčkové boty na podpatku.

Římské sandályŘímské sandály

Byznys look

I byznys vzhled upouští od přísnosti a přijímá lehkou uvolněnost. Prudká elegance nabrala obrat směrem k pohodlí. Pro obuv tohoto stylu to znamená snížení podpatku do zdravotně přijatelné výšky.

Elegantní lodičkyElegantní lodičky

Článek Trendy boty Jaro/Léto 2011 byl publikován 27. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...