Všudypřítomné slevy – poslední šance

Tagy:  Slevy, nakupování

Sponzorované odkazy:

Všudypřítomné slevy – poslední šance

Slevy pomalu přecházejí do finále a vy si můžete dovolit navštívit ty nejluxusnější obchody a dopřát svému šatníku nějaké umělecké dílo za výhodnou cenu. Dejte si však pozor, aby se váš šatník neplnil zbytečnostmi a věcmi, které nepotřebujete a nikdy nevezmete na sebe.

Nakupování značkového oblečeníNakupování značkového oblečení

Také se vám stává, že u vchodu do nákupního centra nasadíte „klapky na oči“ a sundáte je až doma? Na stojanu vidíte nádhernou bílou košili z pěkné bavlny, přistoupíte blíž a zjistíte neuvěřitelnou slevu. Obléknete si jí a navíc zjistíte, že perfektně sedí. Co dostat, bílých košilí není nikdy dost. Hned s ní běžíte k pokladně. Doma jí vyndáte z tašky a najednou zjistíte, že knoflíky jsou z průhledného plastu. Jsou to sice maličkosti, ale vždy byste si měly v obchodě v klidu prohlédnout, zda není oděv špinavý, roztržený nebo jestli je správně šitý. V případě plastových knoflíků to není takový problém, můžete je nahradit sadou knoflíků v perleti.

Slevy, slevy, slevy …Slevy, slevy, slevy …

„Teď mám příležitost obléci se do značky od hlavy až k patě“

Říkáte si: „Teď mám příležitost obléci se do značky od hlavy až k patě, ať každý vidí …“ No, věděli jste, že opravdu majetní lidí se vyznačují tím, že nemají potřebu dávat své bohatství najevo. To samý platí pro nadbytek – příliš mnoho zdobení, volánků, kožešiny, make-upu atd. Ona zkrátka značka nemusí být vždy synonymem elegance. Ale zas na druhou stranu, je pochopitelné, že když se vám podaří přinést domu značkové šaty na cenu nějakých neznámých, bude to mít výrazný vliv jak na náladu, tak na vaše módní sebevědomí.

Z každého obchodu alespoň jeden úlovekZ každého obchodu alespoň jeden úlovek

Vždy připravena

Důležité je, abyste se připravila před tím, než překročíte práh butiku. Prozkoumejte skříň a napište si seznam, co vám chybí a co je třeba už vyměnit.

Nikdy neuděláte chybu, pokud si koupíte bílou košili, džíny, kašmírový svetr, klasický kabát, nepromokavý trenčkot nebo sportovní sako. Stejně tak je výhodné zaměřit se na nadčasové věci.

Ujistěte se, že se vám k věci, kterou si hodláte koupit, budou hodit, alespoň tři věci, které již vlastníte.

Jděte nakupovat s kamarádkou, která vám poradí a bude vás také trochu krotit.

Slevy v Bon Prix

kabát a blejzr Bon Prixkabát a blejzr Bon Prix kabáty a saka Bon Prix košile a šaty Bon Prixkošile a šaty Bon Prix košile Bon Prix šaty Bon Prix svetr a džíny Bon Prixsvetr a džíny Bon Prix svetry Bon Prix džíny Bon Prix

Na co si dejte pozor

Oblečení je od známé značky, přesto že vám vůbec nesluší, musíte ho mít. Je to přeci značka!

Oblečení je velmi originální a unikátní, z toho vyplívá, že ho nebudete mít s čím sladit a bude vám ležet ve skříni.

Oblečení je o jednu velikost větší nebo v horším případě menší.

Článek Všudypřítomné slevy – poslední šance byl publikován 23. února 2011 v 00.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...