Pásek – šikovný módní doplněk

Tagy:  pásek, doplněk, malá postava, baculky

Sponzorované odkazy:

Pásek – šikovný módní doplněk

Pásky patří mezi nejšikovnější doplňky. Jsou úžasné, dokážou zcela změnit celkový look a image. I model, který jste na sobě měla snad stokrát, se díky pásku změní v naprostou novinku.

Úžasný doplněk

Pásek se postará nejen o změnu vašeho outfitu, ale také pomůže vylepšit vaší postavu. Zvýrazní vaše přednosti, ale zároveň potlačí i vaše drobné nedostatky. Nemějte strach, že by zrovna vám pásek neslušel. Neexistují totiž ženy, kterým by tento skvělý doplněk neslušel. Pouze existují ženy, které nevědí, jak si pásek uvázat, jakou barvu zvolit, design, velikost apod.
Pásky už dávno neslouží pouze k tomu, aby z nás nepadalo oblečení. V poslední době slouží více než po praktické stránce jako cool doplněk.

Kam pásek připnout?

Nejprve si řekneme, kam pásek nejlépe připnout. Samozřejmě že přesně do pasu. Když zdůrazníte pas, stanete se velice módní a sexy ženou. Pásky zapnuté v pase skvěle poslouží nejen k džínům, ale také přes upnuté šaty, volné tuniky a dlouhé svetry.
Ženy s větším bříškem se vůbec nemusí bát, že by pásek zapnutý v pase dodal na objemu. Měla byste ale dodržovat několik pravidel. Mezi ně patří např. to, že je důležité zvolit správný materiál tohoto doplňku. Nejlepší jsou širší elastické pásky, které nikterak nepřebijí váš model. Jak tvarem, tak barevností. Pokud pak takový pásek upnete přesně ve vaší kritické partii, budete působit naopak o něco štíhlejší.
Pozor! Pokud jste malinká, umístění v pase se raději vyhněte.

Pas a boky

Další varianty umístění pásku jsou nad pas a na boky.
Zapnutí pásku kousek nad pasem může být někdy i dost nepohodlné (pásky mají tendenci se posouvat), ale vypadá to nesmírně sexy a stylově. Výše položené pásky by neměly nosit celkově silnější dámy a ženy s větším bříškem.
Pásek na bocích sluší drobným ženám a i těm, které mají pár kilo navíc.

autor: InExtremissautor: InExtremiss

Velikost

Nyní víte, kde pásek nosit. Ale víte, jak je to s jeho velikostí? Nevíte si rady, jestli sáhnout po uzounkém či širokém typu?
Široké pásky se hodí spíše k volným tunikám a šatům. Úzké pásečky se zase nosí nejčastěji na bocích nebo i dvojitě omotané okolo pasu. Široké pásky sluší spíše zakulaceným ženám. Naopak menší, drobnější a užší pásky sluší menším a štíhlejším ženám.

Pásek Hollywood, autor: InExtremissPásek Hollywood, autor: InExtremiss

Materiál

Mezi nejlepší pásky patří hlavně ty, které jsou vyrobeny z mírně elastického materiálu. Takové pásky vám poslouží v jejich variabilitě. Nemusíte je nosit pouze v kalhotách, ale i v pase, na bocích apod. Takový pásek vás nikdy nebude nepříjemně tlačit.
Co se týče barev, baculky raději zvolte pásky, které nepřebijí zbytek oblečení. Jestliže chcete dodat výšku, sáhněte po pásku, který je téměř ve stejném odstínu, jako je váš top.

Úzké pásky sluší spíše drobným postavám, autor: InExtremissÚzké pásky sluší spíše drobným postavám, autor: InExtremiss

Článek Pásek – šikovný módní doplněk byl publikován 26. února 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...