Boho chic styl – bohémský styl hvězd

Tagy:  Boho chic styl, bohémský styl, Sienna Miller, Kate Moss

Sponzorované odkazy:

Boho chic styl – bohémský styl hvězd

Boho chic je styl ženské módy vycházející z bohémského a hippie stylu, vyznačuje se neformálním a uvolněným oblečením. Je spojován především s herečkou Siennou Miller, Mary-Kate a Ashley Olsen, modelkou Kate Moss nebo stylistou Rachel Zoe.

Co to je boho chic styl

Bohemian stylBohemian styl

„Boho“ je zkrácenina slova bohemian (cikán). Designer Savannah Miller, starší sestra herečky Sienny Miller, popsala opravdového bohéma jako někoho, kdo má schopnost ocenit krásu na hluboké úrovni, je velmi romantický, nezná žádné hranice a vytváří si svůj vlastní svět.

„Chic“ znamená stylový a elegantní.

Z přehlídkového molaZ přehlídkového mola

Boho vzhled, který z velké části čerpal z hippie stylu, byl vyvinut koncem roku 1960, ale obzvláště populární se stal po vystoupení Sienny Miller na Glastonbury festivalu v roce 2004. Na jaře roku 2005 byl už v britských ulicích boho chic styl všudypřítomný. V srpnu 2007 zahájily Sienna a Savannah Miller svou vlastní módní značku Twenty8Twelve poznamenanou láskou k boho věcem.

Twenty8TwelveTwenty8Twelve

Přestože to vypadalo, že je boho chic styl na ústupu, loňské jarní a letní trendy nás přesvědčily o opaku, v letošních kolekcích tomu není jinak.

Jak nosit boho chic styl

Bohémský módní styl je jedním z nejzajímavějších módních stylů a vyžaduje velký smysl pro módu, abyste mohly věci správně kombinovat.

Boho chic stylBoho chic styl

Boho chic styl zahrnuje vzdušné sukně (zejména dlouhé bílé), kožešinové vesty, vyšívané halenky, krátké bundy, pásky s velkou přezkou a kovbojské boty. Stejně tak šátky, krátké kožené bundy, casual džíny, objemné halenky a třásně přispějí k vytvoření tohoto skvěle vypadajícího módního stylu.

KombinujteKombinujte

Boty jsou velmi důležitý pro každý outfit a každý styl, tedy i pro tento. Pohodlné boty jako jsou gladiátorské sandály, žabky, boty na platformě nebo kovbojské boty vytvoří kompletní bohémský styl.

A ještě doplňky, které jsou neméně důležité, a proto je nesmíme zanedbávat. Tak pokud nemáte, pořiďte si klobouky, náramky a dlouhé náhrdelníku ve vintage stylu.

náhrdelníknáhrdelník

Zpočátku se inspirujte z fotek výše jmenovaných hvězd, ale později se snažte se být jedinečná a vyjádřete svou ženskost a styl prostřednictvím boho chic módy.

Článek Boho chic styl – bohémský styl hvězd byl publikován 25. února 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...