Sukně do zimy? Proč ne!

Tagy:  sukně, maxi sukně, mini sukně, kozačky

Sponzorované odkazy:

Sukně do zimy? Proč ne!

Nosíte ráda sukni a chtěla byste se do ní oblékat i v chladném období? Máte strach, že v zimě sukně do vašeho šatníku nepatří? Obáváte se zbytečně. Správně zvolený materiál, délka a střih sukně může zahřát i v těch nejchladnějších zimních dnech. Pojďme se společně seznámit se sukněmi, které jsou vhodné do chladného počasí. Možná že pak i Vy odložíte kalhoty a vyparádíte se trendy sukýnkou.

Výrazná sukně, autor: ingermaaike2Výrazná sukně, autor: ingermaaike2

Zima

V chladném zimním období vám bude rozhodně tepleji a příjemně v sukýnkách z pevnějších a teplejších materiálů. Mezi takový materiál patří např. tvíd, vlna, anebo pletenina. Myslete nejen na módní trendy, ale také na praktickou funkci daného materiálu.

Krátké nebo dlouhé?

Tápete, zdali zvolit krátkou či dlouhou sukni? Nevíte, jaké střihy jsou momentálně v kurzu? Spíše než minisukně a krátké sukně se dostávají do popředí sukně nad kolena. K dostání jsou i tříčtvrteční délky do půlky lýtek. A stejně jako v létě, tak i v zimě můžete nosit maxi délky – tedy sukni až na zem.
Neustále je v kurzu tzv. balónovitý typ. Tento druh sukní byl moderní i minulou sezónu a stal se natolik oblíbeným, že se přenáší i do letošní zimy. Hodně se nosí i sukně do pasu. Jestliže máte ukázkovou postavu a nepatříte do kategorie baculek, zkuste vyzkoušet i tento typ sukně.

Zimní sukně, autor: refinery29Zimní sukně, autor: refinery29

Nohy v teple

Když už máte vybranou sukni, další krok, který musíte učinit je, výběr legín nebo punčoch. S obyčejnými silonkami v mrazivých dnech raději ani nevycházejte. Nejpraktičtější a nejlepší jsou buď silné punčochy, nebo klasické legíny. Kromě jednobarevné varianty můžete vyzkoušet i něco odvážnějšího a pestřejšího. K dostání jsou barevné, pruhované, se vzory apod.
Pokud si k sukni obujete kotníčkové boty, můžete k punčochám nebo legínám přidat i ponožky nebo podkolenky, které necháte ležérně vykukovat z bot. Více než kotníčkové boty vás zahřejí vysoké kozačky na kolena nebo dokonce i nad kolena.

Legíny, autor: avlxyzLegíny, autor: avlxyz

Sukně a co k ní?

K sukni už dávno nepatří elegantní top, ale můžete si obléknout téměř cokoliv. Nejdůležitější roly hraje materiál, ze kterého je sukně ušita.
K pevnějším materiálům jako je džínovina nebo manšestr se nejlépe hodí obyčejné bavlněné triko a huňatý svetr přes. Ke kratším sukýnkám si můžete obléknout dlouhý a hřejivý kabát.
Vlastníte-li XL sukni neboli maxi sukni, zkombinujte jí naopak s kratšími vršky.
Sukně, které jsou ušity z látkových materiálů, skvěle vypadají v kombinaci s džínovou vestou, kratším kabátkem nebo bundou.

Článek Sukně do zimy? Proč ne! byl publikován 27. února 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...