Bílá dámská košile je sázka na jistotu

Tagy:  košile, tričko, bílá, business móda, klasika, oblečení do práce

Sponzorované odkazy:

Bílá dámská košile je sázka na jistotu

Každá dáma v jakémkoliv věku by se měla věnovat budování kvalitního šatníku. Mít plnou skříň oblečení a nakonec stejně skončit u věty „nemám nic na sebe“ by se mělo stát minulostí. A pořízení dobře padnoucí bílé košile je krokem kupředu.

Bílá košile – není již přežitá?

Zejména mladé generaci se někdy může zdát, že bílá košile je spíše přežitkem, který nemá u kreativních mladých duší ve skříni co dělat. Tento pohled na bílou košili však není úplně správný. Ano, bílá košile už něco pamatuje, nepatří rozhodně mezi trendy dnešní doby. O to spíše však bude schopná v našem šatníku obstát další dlouhá léta. Určitě má před sebou totiž další stovku let.

Nesmrtelnost košile nespočívá pouze v jedné, nýbrž v celé řadě výhod. Kdo je objeví, už se bílé košile nebude chtít vzdát. Uvidí v ní záruku dobrého vkusu, především pak vítězství v rychlých ranních i večerních bojích s šatníkem.

Klasika v několika verzích

Klasičtější střihy bílých košil přinášejí různé délky rukávů. Díky několika verzím tak získáme možnost nosit košili po celý rok, jak v parném létě, tak v zimě a pěkně pod kostýmek. To oceníme ve chvíli, kdy nám skutečně přiroste k srdci, ale zjistíme, že dlouhý rukáv není v teplu zrovna „ono“.

Košile s různou délkou rukávůKošile s různou délkou rukávů

Hledejte zajímavé kousky

Bílá košile nemusí být nudná a ani bezpodmínečně v základním klasickém zpracování. Na trhu je spousta košil z rozličných materiálů, s různými detaily, propracovaných střihů a stylů. Je jen na nás, jestli zvolíme strohost, nebo dáme zelenou hravým detailům, volánkům či průsvitnosti. Pokud usoudíme, že se bude stále jednat o dobře kombinovatelný model, nemusíme se omezovat.

Rozmanitost střihů bílých košilRozmanitost střihů bílých košil

Bílá košile, doplňky a celkový look

Bílá košile je úžasná v tom, že se k ní dá vzít snad všechno. Jde dohromady s elegancí, vyzývavostí, casual lookem, ale třeba i holčičími doplňky. Kvalitní bílá košile bude každou sezonu in, protože ji doplníme drobnostmi, které zrovna budou v kurzu. Bát se nemusíme ani výstředností, výrazných barev nebo setů, pořídit si můžeme, cokoli se nám bude zamlouvat.

Skvělá kombinovatelnost bílé košileSkvělá kombinovatelnost bílé košile

Boty – další důkaz kombinovatelnosti

U jednoduché bílé košile poznáme, že ji lze kombinovat skutečně s každým stylem. Důkazem toho je její schopnost sladit se s jakoukoli obuví. Sexy lodičky, ploché balerínky, mokasíny, ale i letní žabky nebo sportovnější obuv, všechny tyto boty mohou být s bílou košilí v dokonalé harmonii. Stačí správně zvolit také doplňky a směle vyrazit. Obdivné pohledy budiž nám odměnou.

Stylová neutrálnost bílých košilStylová neutrálnost bílých košil

Článek Bílá dámská košile je sázka na jistotu byl publikován 4. března 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...