Pimkie, další módní značka, tentokrát z Francie

Tagy:  Pimkie, Francie, značka, móda pro mladé, vintage, oblečení

Sponzorované odkazy:

Pimkie, další módní značka, tentokrát z Francie

Značku Pimkie mnoho z nás znalo hlavně z Německa, Francie či Španělska. Dnes do obchodů Pimkie můžeme zavítat i u nás a odnést si něco z mladé módy s kapkou Francie.

Francouzská Pimkie

Jednou z mála dostupných francouzských značek je právě Pimkie. Jedná se o módu určenou mladým zákaznicím, které preferují pohodlí a neformálnost. Ve srovnání se španělskými konkurentkami je o maličko konzervativnější, nečiší z ní tolik jižanská volnost.

Pimkie patří také mezi ty obchody, kde se dáma může obléknout od hlavy k patě a vybavit svůj šatník nejen základními kousky, ale také obuví, kabelkami i spoustou módních doplňků.

Bohémský a vintage styl

Stále ještě letí styl čerpající z vintage i života bohémů. Má své specifické barevné ladění i použité materiály. I v nadcházející sezóně najdeme kousky skvěle zapadající do šatníku bohémek.

Chybět ani tentokrát nemůže džínovina, doplněná o kůži v hnědých tónech. Kromě těchto barev se setkáváme také s bílou, krémovou či šedou, zrovna tak s červenou. Variant je však mnohem více a záleží jen na našem vkusu.

Autor: pimkie.frAutor: pimkie.fr

Výběr košil pro všechny příležitosti

Pimkie nabízí několik kolekcí košil. Tradičně zde najdeme košile kostkované s různě dlouhými rukávy, mimo to nás ale jistě potěší košile jednobarevné, zejména pak ve verzi bílé a černé. Můžeme si tak pořídit velmi univerzální modely, které se budou krásně nosit do práce, do města i divadla.

Košile pro všechny příležitostiKošile pro všechny příležitosti

Šaty od Pimkie

V obchodech Pimkie najdeme také celou řadu šatů, což je velmi potěšující. Šatům by totiž měla být věnována daleko větší pozornost, zaslouží si být nejen v letních měsících na výsluní.

Šaty se vyznačují hlavně tradiční barevností a střihy, které frčí už několik sezón. Většina z nich je velmi univerzální a lze je nosit i v chladnějším počasí spolu s legínami a kozačkami. Vybrat si můžeme jak z ženských střihů, tak z košilových šatů, které jsou volnější a jako dělané pro použití různých pásků. Výborně se všechny šaty doplňují o korále a náhrdelníky, právě díky tomu, že jsou tak úžasně jednoduché.

Univerzální modely šatůUniverzální modely šatů

Obujte se pro všechny příležitosti

Co se týče obuvi, nemusíme mít obavy z nedostatku pohodlných modelů. K dostání jsou mimo lodiček na podpatku také pohodlné balerínky či boty připomínající klasické plátěné tenisky. Právě balerínky se těší velké oblibě už nějaký ten rok, přesto jsou i tentokrát originálně zpracovány.

Co se týče barevnosti obuvi, opět se nesetkáme s žádnými výstřelky, naopak pořídíme boty velmi kombinovatelné díky základní škále barev.

Boty do města i společnostiBoty do města i společnosti

Článek Pimkie, další módní značka, tentokrát z Francie byl publikován 10. března 2011 v 00.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...