Stradivarius, španělská móda nejen pro mladé

Tagy:  Inditex, Stradivarius, Španělsko, značky

Sponzorované odkazy:

Stradivarius, španělská móda nejen pro mladé

Stradivarius je další z módních značek španělského giganta zvaného Inditext. Stojí tak bok po boku slavné Zaře nebo mladé Bersce, která je také zaměřena zejména na mladou generaci.

Stradivarius, oblíbená značka nejen ve Španělsku

Stradivarius je jednou z nejznámějších značek Inditexu. Cílovými zákazníky jsou zejména mladé ženy a dámy, které preferují spíše neformální styl oblékání, mají rády nové trendy a také pohodlí.

Stradivarius funguje na základě podobné strategie jako ostatní značky skupiny. Dodává na trh nové kolekce v kratším čase, za rok se jich vystřídá více. Aktivně sleduje trendy přehlídkových mol, které přenáší do reality a ovlivňuje tak módu skutečnou. Výsledkem jsou tak kolekce velmi aktuální, nositelné a oblíbené širokou veřejností. Řady oblečení jsou celkově vyráběny v menších objemech, často se střídají a nezaplní se jimi skříně všech zákaznic.

Barvy a vzory, které nás nadchnou

Stradivarius se, co se týče barevnosti, přizpůsobuje aktuálním trendům. Vždy zde ale najdeme i takové barvy a materiály, které nás nadchnou svojí univerzálností. Třeba Španěly oblíbené okrové tóny nebudeme postrádat, zrovna jako krémové odstíny a denim.

Stradiavarius má také rád struktury. V létě zde pořídíme velmi lehoučké bavlněné oblečení, na podzim a v zimě naopak úžasnou pleteninu.

Materiály, barvy i vzory skvěle zapadající do šatníkuMateriály, barvy i vzory skvěle zapadající do šatníku

Hledejte zajímavé detaily

Byť není Stradivarius luxusní značkou, jeho návrháři se často zaměřují na zajímavé detaily, které kousek povýší alespoň o úroveň výše. Už v řadě kolekcí se objevují krajky, a to hlavně krajky výraznější, hrubší, které vypadají velmi dobře snad s čímkoliv.

Nejen krajky u Stradivariuse frčíNejen krajky u Stradivariuse frčí

Trocha elegance…

Byť se jedná zejména o neformální módu, najdeme na pultech Stradivaria i oblečení dobře použitelné pro vytvoření správného pracovního looku. Modely jsou totiž tak akorát elegantní, zároveň ale také pohodlné a mladistvé.

Elegance tak akorátElegance tak akorát

Stylové módní doplňky

Pokud nemáte se značkou Stradivarius zkušenosti, můžete ty úplně první získat s módními doplňky. Jejich kolekce jsou totiž obvykle velmi vydařené. Nalezneme v nich hlavně všechny druhy šperků, vlasové ozdoby, ale také třeba tašky a kabelky, pásky, samozřejmostí je také obuv. Co se týče bot, vybere si každá. K dostání jsou jak perfektní boty s vysokými podpatky, tak i boty s klínky či zcela ploché. Tašky, šátky i šálky a další doplňky jsou pak často navrhovány do kolekcí v několika barevných provedeních.

Široká nabídka doplňků dle poslední módyŠiroká nabídka doplňků dle poslední módy

Článek Stradivarius, španělská móda nejen pro mladé byl publikován 22. března 2011 v 00.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...