Roláky rozzáří váš outfit

Tagy:  roláky, svetry, doplňky, krk

Sponzorované odkazy:

Roláky rozzáří váš outfit

Zima ještě zdaleka nekončí. I když jaro pomalu klepe na dveře, vězte, že teplý svetr nebo rolák udělá ve vašem šatníku ještě hodně parády.
Roláky už dávno nepatří do skupiny usedlého oblečení. Noste roláky! Kromě toho, že jsou moderní, trendy a velice pohodlné, zahřejí vás a mohou zakrýt i případné vrásky na krku.

autor: primemoversautor: primemovers

Límec nebo rolák?

Stejně tak jako svetry s límci, tak i rolákové svetry jsou letošní sezónu opravdu IN. Tento typ oblečení přichází ke slovu v každém zimním období. Jsou nejen praktické, chrání váš krk před mrazem, větrem a chladnem, ale navíc z vás dokážou vykouzlit elegantní dámu.
Nejlépe vás v chladném počasí ochrání svetry s límci. Poskytují ochranu nejen samotnému krku, ale i dekoltu. Ovšem pozor roláky nepatří pouze do zimního šatníku, ale i do jarního. Skvěle vypadají v kombinaci s kalhoty nebo se sukní. S tím správným stylingem jej můžete proměnit v super trendy jarní model.

Který je ten pravý?

Rolák si můžete pořídit nejen z jemného úpletu, ale také z klasické bavlny. Dají se nosit téměř ke všemu, mohou také nahradit triko pod silný zimní svetr a jsou také parádní jako doplněk k saku. V tom nejmrazivějším období vás dokonale zahřejí svetry s límci nebo roláky z pleteniny. Čím silnější a huňatější kousek pořídíte, tím lépe. Naprostou jedničkou pro letošní sezónu jsou velké rolákové límce, které padají na rameno nebo tvoří tzv. vodu neboli vlnu. Je to elegantní střih, který vás sice moc nezahřeje, ale zato budete opravdu stylová. Jestliže si myslíte, že upnuté roláky jsou pro vás příliš obyčejné, zvolte právě tento střih.

autor: bjornmeansbearautor: bjornmeansbear

Jeden nikdy nestačí

S rolákem můžete nosit i další vrstvy svetrů. Co třeba vyzkoušet dlouhé svetry do půli stehen a pod něj upnutý rolák? Dlouhý svetr vám může nahradit zimní šaty. Skvěle se k tomuto outfitu hodí legíny nebo úzké džíny. K takovému outfitu je třeba spousta doplňků. Nejdůležitějším je maxi pásek, kozačky nebo kotníčkové boty a xxl kabela. Tak docílíte toho, že i s šedé myšky vykouzlíte svůdnou dračici. Samozřejmě roláky můžete využít i u jiného oblečení, nejen u huňatých svetrů. Tento trend vypadá úžasně i u blůz z jemného materiálu (např. šifon), u večerních šatů apod.

Šperky k roláku

Myslete na to, že každý šperk musí být vidět. Roláky mohou vypadat sebelíp, ale také mohou zkracovat krk – pouze opticky. Roláky se nejlépe hodí k ženám s oválným obličejem a delším krkem. Dámy, které mají spíše kulatý obličej a silný krk by měli raději roláky nechat zavřené ve skříni. Pro tyto dámy jsou nejlepší volné rolákové límce, pokud jste majitelkou dlouhých vlasů, vyčešte si je do culíků a přidejte dlouhé náušnice.

Velký pásek je super doplněk, autor: fashion.hsnVelký pásek je super doplněk, autor: fashion.hsn

Článek Roláky rozzáří váš outfit byl publikován 2. března 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...