Jak si v těhotenství zachovat styl

Tagy:  Těhotenské oblečení, těhotenské džíny, tuniky

Sponzorované odkazy:

Jak si v těhotenství zachovat styl

Jak si zachovat v těhotenství styl, když boky, zadek, břicho i prsa bobtnají a rostou skoro před očima? To vše, společně s hormony vás dostane na jakousi houpačku, kde si budete připadat chvíli zářivě půvabná a hned zase tlustá a nehezká. Ať se ale děje co se děje (s výjimkou zdravotních potíží, které to nedovolují) za nic na světě se nezříkejte vašeho stylu, ať už vrozený nebo postupem doby vytvořen. Odolejte pokušení oblékat se neformálně jen proto, že jste těhotná.

Večerní outfitVečerní outfit

Pravidla elegantního těhotenství

Moje oblečení

Pokud je to možné, noste své oblečení a zbytečně neutrácejte. Elastické oblečení se rostoucímu bříšku přizpůsobí, některé oblečení vyhrnete a jiné zase ohrnete. Je zbytečné plnit si skříň hromadou věcí, které už třeba neužijete. Anebo využijete, pokud budete nakupovat chytře. Pořiďte si třeba volnější tuniky a šaty, které využijete po porodu, abyste zakryla nějaké to kilo navíc a až se vám podaří zhubnout, můžete je stáhnout širokým páskem.

Bílá košileBílá košile Elastické oblečeníElastické oblečení

Můj styl

Zapřemýšlejte nad svými nejoblíbenějšími věcmi, které se dají dobře kombinovat, stačí tak čtyři – například bílá košile, tmavé kalhoty, džíny a šaty – a ty si jděte koupit do těhotenské módy. Jde o to, abyste se cítila dobře a nezavírala se doma, proto si musíte udržet svůj styl.

Těhotenské džínyTěhotenské džíny

Lehké odhalení

V tomto období se vám zvětší prsa, tak si můžete dovolit hlubší výstřih, než obvykle. Zkuste také křidýlkový rukávy, vypadají moc roztomile. Minisukně bych určitě vynechala, ale sukně v délce na kolena se vůbec nemusíte bránit.

Volné oblečeníVolné oblečení

Doplňky

Noste náhrdelníky, náramky, čelenky … Zahrajte si na módního stylistu, zkoušejte si různé oblečení a k tomu kombinujte doplňky, to které vám nejvíc sluší a je nejpohodlnější, to si nechte na sobě. Teď zavolejte kamarádce a jděte se nechat rozmazlovat na manikúru, ke kosmetičce nebo si jděte jen tak popovídat do cukrárny.

Materiál

Všimla jste si, že máte citlivou pokožku? To se někdy stává, po porodu se to většinou srovná. Ale nyní si musíte dopřát ty nejkvalitnější materiály, jako jsou bavlna, hedvábí a přírodní tkaniny, které vás obejmou a pohladí.

Pohodlná tunikaPohodlná tunika

Podpatky

Boty s vysokými podpatky vynechejte!!! S větším bříškem budete naohrabaná a mohlo by se stát, že na v té výšce ztratíte rovnováhu, upadnete a ublížíte nejen sobě, ale i miminku.

Článek Jak si v těhotenství zachovat styl byl publikován 4. března 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...