Jak se oblékat po třicítce

Tagy:  elegantní oblečení, trendy oblečení, decentní styl

Sponzorované odkazy:

Jak se oblékat po třicítce

Některé ženy si myslí, že když jsou štíhlé, můžou si obléci cokoliv, bez hledu na věk. Čas v obličeji třeba mlčí, však neúprosně dokáže promluvit prostřednictvím paží nebo dekoltu.

Monolo Blahnik se jednou nechal slyšet, že i ta nejkrásnější dívka by svůj pupík, i když je to lákavá erotogenní zóna, neměla na veřejnosti ukazovat. Je to nevhodné.

Elegantní a decentní oblečeníElegantní a decentní oblečení

Odhalování

Krátká trička už nejsou ani moderní, tak proč je nosit. Nevypadají pěkně a mohou také způsobit zdravotní problémy. Jsou také nepraktické, nemůžete se ohnout ani natáhnout bez toho, aby se tričko vyhrnulo a odhalilo břicho nebo záda.

Zuby

V jedné reklamě jste si mohli všimnout, že věk se dá jednoduše určit i podle chrupu. V podstatě je to tak, protože s přibývajícím věkem zuby žloutnou a odhalují se krčky. Dopřejte jim speciální odbornou péči a bělící proceduru. Uvidíte, že se váš obličej okamžitě rozzáří.

Péče

Pravidelná péče o pleť dělá divy a dokáže zpomalit běh času, který by se jinak podepsal ve vaší tváři. Nezapomeňte si proto jednou týdně dělat alespoň peeling a masku. Já si dopřávám „wellness odpoledne“ každou neděli a natolik jsem si na to zvykla, že bych se této příjemné relaxace někdy nerada vzdala.

Elegantní a trendy oblečeníElegantní a trendy oblečení

Jsem žena

Ano, jsem žena a k ženě patří šaty nebo sukně. Je to jedna z výsad pro ženy tak typická stejně tak jako třeba kabelka. Tak proč si je tak málo oblékáme? Oblékat se jako dospělá žena je sexy. Dosáhla jste nějakého postavení a jste třeba matka. Ukažte všem, že tím vším jste ráda a že jste na sebe hrdá.

Alexander McQueenAlexander McQueen BalmainBalmain znovu Balmainznovu Balmain LoverLover Stella McCartneyStella McCartney

Vlastní styl

Kolem 30. roku věku si žena většinou najde svůj styl. Za svůj život něco vyzkoušela a zjistila, co jí sluší. V tomto období se většinou pomalu přechází na elegantní nebo elegantní-trendy styl.

V žádném případě se ale nemusíte oblékat nudně, i trendy oblečení může být decentní a elegantní. Používejte barvy, ale nikdy se neinspirujte v módě teenagerů, tam jsou barvy zas příliš divoké.

V žádném případě se ale k ničemu nenuťte. Pokud se cítíte dobře ve sportovním oblečení a vaše práce vám dovoluje se takto oblékat, pak noste oblečení ve sportovním stylu.

Vždy ale buďte soudné. Žena, která se na veřejnosti příliš odhaluje, je jako spisovatel, který na začátku knihy odhalí zápletku.

Článek Jak se oblékat po třicítce byl publikován 10. března 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...