Dětské náušnice pro malou princeznu

Tagy:  náušnice, děti, uši, nastřelování, propíchnutí, zlato, stříbro, titan, antialergenní, holčička, holka

Sponzorované odkazy:

Dětské náušnice pro malou princeznu

Pokud máte doma malou holčičku a rozmýšlíte se, zdali nechat píchnout či nastřelit ouško, následující řádky jsou pro vás jak dělané. Co by to bylo za princeznu bez krásných náušnic?

Miminka

Je více názorů na to, zdali nechat malému miminku dát náušnice. Pro někoho je to mimořádná událost a velký den, pro jiné je to zas zvrhlost a zhýralá věc. Rozhodnutí je jen na vás, zdali pořídíte dětské náušnice nebo ne.

Náušničky nosí i ty nejmenší princezny, autor: Eva ArnicanováNáušničky nosí i ty nejmenší princezny, autor: Eva Arnicanová

Propíchnutí oušek

Zhruba před dvaceti lety se rodiče tolik nepozastavovali nad tím, jestli nese propíchnutí ouška nějaká rizika, zdali nechat dítěti náušničku nebo ne apod. V dnešní době jsou rodiče snad až přehnaně opatrní a informují se o všem možném. Mnozí nechávají rozhodnutí raději na své dceři – nechat si píchnout uši nebo ne.
Ušní boltce obsahují mnoho akupunkturních bodů a říká se, že jejich narušení může způsobit až vážné zdravotní problémy.

Kdy nechat píchnout uši?

Propíchnutí ucha se provádí nejčastěji ve třetím měsíci dítěte anebo po očkování proti tetanu. Je lepší nechat píchnout ouška hned kolem třetího měsíce, jelikož si miminko za ouška tolik netahá, jako např. půlroční dítě. U miminka, které by si na propíchnutá ouška sahalo, tahalo si za ně apod., by bylo mnohem větší riziko zanesení infekce.
Náušnice si můžete nechat nastřelit nebo nechat píchnout. Nastřelení pomocí nastřelovací pistole je rychlé a bezbolestné. Nastřelovací pistole vám rovnou nasadí náušnici a také ji uzavře.

První náušnice

Do čerstvě nastřelených dírek nemusíte kupovat a shánět náušnice. Doktor vám do nich nasadí náušnice, se kterými se ranka hojí mnohem rychleji. První náušnice jsou z kovu, který se nestírá a je antialergický – např. zlato, titan, platina. Nevhodné je stříbro nebo bižuterie.
Pokud ale vaší holčičce necháte ouška píchnout, pak musíte vybrat i vhodné náušnice, které následně do dírek navlečete. Ve zlatnictví na vás čeká celá řada nádherných zlatých a stříbrných náušnic. Nejvhodnější jsou tzv. brizury, neboli náušnice se zapínáním vpředu.

Zlaté náušničky, autor: blujayZlaté náušničky, autor: blujay

Náušnice pro děti

Dětské náušnice bývají nejčastěji vyráběny z bílého, žlutého a červeného zlata. Jsou hypoalergenní, což ocení nejen děti, ale hlavně starostlivé maminky. Když dítě povyroste a zvlášť holčičky začnou vnímat módu a barvy, zatouží po opravdových dětských špercích. Kolekce dětských šperků bývají veselé, plné „dětských“ motivů – berušek, čtyřlístků, zvířátek, kytiček apod. Náušnice si oblíbí každá parádnice.
Dětské náušnice jsou k dostání v různých velikostech. Od těch úplně nejmenších peciček, kytiček, kroužků, až po větší kruhy apod. Opravdu máte z čeho vybírat!

Mladá slečna s dětskými náušnicemi, autor: woodleywonderworksMladá slečna s dětskými náušnicemi, autor: woodleywonderworks

Článek Dětské náušnice pro malou princeznu byl publikován 15. března 2011 v 00.00 v rubrice Dětská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...