Aquila kolekce 2011

Tagy:  Aquila, Aquila kolekce, kožené boty, pánské boty, peněženky, obaly na laptop, notebook, pouzdra, pásky

Sponzorované odkazy:

Aquila kolekce 2011

Celkem známe dvě značky Aquila. První značka Aquila byla založena v roce 1980 v Singapuru, která se zabývá hlavně výrobou kožené galanterii. Nabízí kvalitní kožené pásky, dále se jejich výroba rozrostla o obaly na notebooky, peněženky a jiné doplňky.
Druhá značka Aquila je zaměřena hlavně na výrobu kvalitních pánských bot. Značka byla založena v roce 1958 v Austrálii jistým Tonym Longem.

Kožené pásky

Kolekce Aquila představila jako každý rok novou kolekci kožených pásků pro dámy a pány. Vysoce kvalitní kůže, která bývá používána k výrobě těchto doplňků, je k dostání v různých barvách a síle.

Dámské pásky

Z dámské kolekce pro rok 2011 slouží za povšimnutí ten fakt, že jsou nejmodernější hlavně užší pásky. Šíře se pohybuje od 20 mm až po 40 mm, ani o chlup více či méně. Co se týče barev, letošní rok zazáříte hlavně v odstínech hnědé, zelené, modré, ale také fialové, vínové, fuchsiové a barvě velbloudí srsti. Raději se vyhněte klasické černé a bílé barvě.
Dámské pásky mají tu zvláštnost, že jsou doplněny o krásně zdobenou a přesto jednoduchou přezku. Oblý tvar, kulaté, hranaté, čtvercové, obdélníkové – to je letošní rok IN. Zapomeňte na mohutné a robustní přezky, ty letos opravdu nepofrčí.

Dámský pásek, autor: aquilafashions.comDámský pásek, autor: aquilafashions.com

Pánské pásky

Co se týče pánských kožených pásku z kolekce Aquila 2011, dominují hlavně pásky v barvě černé, béžové, hnědé, okrové, ale i tmavě modré, vínové nebo slonové barvy. Pánské pásky jsou k dostání od 30 mm po 35 mm až 40 mm. Silnější ani slabší letošní kolekce nepředstavila.
Pánové si mohou vybrat také z elegantní kolekce, která nese název business kolekce. Je plná elegantních a stylových pásků, které se hodí obzvlášť do společnosti. Barvy jsou stejné jako u předchozí kolekce, na první pohled se liší hlavně ozdobnou přezkou a tvarem.

Pásnký pásek z kolekce Aquila fashion 2011, autor: aquilafashions.comPásnký pásek z kolekce Aquila fashion 2011, autor: aquilafashions.com

Pouzdra na laptopy

Aquila kolekce se může pochlubit nejen úžasnou a vysoce kvalitní kolekcí kožených pásků, ale také pouzder a obalů na notebooky.
Pokud hledáte originální a hlavně kvalitní obal pro vaši drahou polovičku, zkuste Aquila kolekci kožených obalů. Vybrat si můžete nejen jednobarevné, ale také např. se vzorem, kostičkované, lesklé, matné apod. Stačí si jen vybrat!
A co by váš partner zajisté ocenil, jsou i kožené podložky pod myš k počítači. Jen si představte tu dokonalost, kožené pouzdro na laptop a kvalitní koženou podložku pod myš.

Pánské boty

Aquila fashion nabízí také boty pro pány. Aquila to nejsou jen obyčejné boty, ale hlavně vysoce kvalitní a moderní kousky do vašeho botníku. Ať už budete chtít boty na přicházející jaro, léto nebo na mrazivou zimu, zajisté si vyberete. Moderní tvary a barvy, taková je letošní kolekce Aquila 2011.

Aquila boty, zn. Monty, autor: aquila.comAquila boty, zn. Monty, autor: aquila.com

Článek Aquila kolekce 2011 byl publikován 19. března 2011 v 13.00 v rubrice Pánská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...