Taška crossbody neboli chlebník

Tagy:  crossbody bag, chlebník, taška křížem, taška, doplňky, jarní trend

Sponzorované odkazy:

Taška crossbody neboli chlebník

Hledáte perfektní tašku, kterou můžete zkombinovat s jakýmkoliv oblečením? Pak nový trend taška crossbody by vám měla poskytnout všestranné využití jako univerzální taška. Pokud si vyberete tu pravou, vychutnáte si jednoduchý a pohodlný požitek z jejího nošení po celou sezónu.

inspirace z molainspirace z mola

Oldschoolová taška

Oldschoolová taška neboli chlebník byla často spojována buď s Boho chic nebo její větší varianta byla jeden čas oblíbená mezi školáky. Nyní tato taška představuje kombinaci designu a funkčnosti, ale hlavně nabízí možnost mít u sebe všechny nezbytnosti v krásném a stylovém doplňku. Ten, kdo by rád věnoval pozornost praktickým zásadám, určitě zaujme podstata křížového nošení tašky – neničí páteř a nenamáhá záda, jako taška přes rameno. K tomu všemu jako bonus získáte ležérní eleganci. Proto doplňte svou sbírku tašek ještě o jednu, ještě máte čas, všude jsou teď k sehnání.

EndlessEndless znovu Endlessznovu Endless GapGap asosasos

Tulácká taška

Tulácká taška je ideální prostředek jak nasadit korunu ležérně elegantnímu outfitu. Větší a objemnější tašku můžete párovat s delším stylovým tričkem nebo tunikou, elegantnější variantu si můžete vzít i k trenčkotu.

DebenhamsDebenhams ChloéChloé MansoonMansoon MulberryMulberry

Nóbl taška

Zdá se, že známé osobnosti se nechaly také inspirovat cross-body trendem, protože dobře ví, že některé nóbl varianty skvěle ladí se semi-formálním oblečením. Taška malá, prošívaná nebo se vzory oživí starší okoukané šaty a vy se díky i takové maličkosti, jako je nová taška, přehozená křížem přes tělo, můžete opět cítit trendy. Proto vybírejte pečlivě správný design odpovídající vašemu stylu, na trhu je výběr z palety nekonečných odstínů od jasných barev až po ty neutrální.

elegantníelegantní s třásněmis třásněmi ChanelChanel PradaPrada

Některé crossbody tašky jsou moderní, některé elegantní a jiné v retro stylu, zkrátka jsou vyrobeny tak, aby vyhovovaly preferencím veřejnosti a stylu jednotlivce. Poohlédněte se po některé verzi vám vyhovující a vyrazte do ulic přivítat jaro. Zkuste kožené tašky zdobené přezkami nebo nýty, se vy výborně hodí k trendy kožené bundě. Nebo chcete spíše nějakou univerzální a nadčasovou, kterou využijete i další sezóny? Potom se vám možná bude líbit hladká kožená, semišová nebo dokonce i úpletová verze evokující eleganci a uvolněnou atmosféru. Správnou velikost tašky si hlavně také vyberte podle tvaru postavy a svých proporcí.

Článek Taška crossbody neboli chlebník byl publikován 28. března 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...