Dámské plavky Victoria´s Secret kolekce J/L 2011

Tagy:  trendy plavky, kolekce 2011, Victoria´s Secret

Sponzorované odkazy:

Dámské plavky Victoria´s Secret kolekce J/L 2011

Právě teď je nejvyšší čas začít hledat nejlepší plavky. Nová kolekce plavek Victoria´s Secret 2011 vám nabízí nejlepší výběr kompletů s univerzálními vzory, odstíny a potisky sezóny. Ty, které si vyberete, z vás v létě dozajista udělají bohyni pláže.

Shánění nejstylovějších plavek na letní období je jistě graciézní práce. Pokud se budete ztrácet v množství střihů, vzorů, barev a potisků, zkuste si nejprve projít v klidu domova internetovou galerii s mnoha módními kousky, které dodají eleganci. Kolekce Victoria´s Secret představuje všechny HOT modely této doby a vy si tak můžete být jisté, že budete mít opravdu trendy a kvalitní plavky. Věřím, že je snem každé ženy mít doma sexy spodní prádlo nebo skvostné plavky od této značky, proto neváhejte a udělejte si před příchodem léta radost.

Jednobarevné plavky

Pokud vybíráte barvu plavek, volte tu nejelegantnější nebo takovou, která nejvíce zvýrazní vaše opálení. V kolekci najdete širokou paletu barev, se kterými můžete experimentovat a které padnou do vašeho vkusu. Takovéto nádherné jednobarevné plavky jsou ideální na pláž nebo i k bazénu na párty.

bílébílé modrémodré oranžovéoranžové zelenézelené

Zvířecí potisk

Jste totálně ohromeny všemi těmi zvířecími potisky, které stále ovládají módní mola? Od této kolekce můžete čekat ještě víc a pořídit si jedny z nejelegantnějších plavek se zvířecím potiskem ve skutečném nebo barevném provedení. Najdete zde leopardu, geparda, zebru nebo i žirafu. Ve zvířecích plavkách neuniknete ničí pozornosti a budete se těšit z mnoha obdivných pohledů. Oslňující jsou jak jednodílné, tak dvoudílné plavky, záleží, jaké máte raději.

barevný gepardbarevný gepard fialový leopardfialový leopard leopardleopard zebrazebra

Puntíkaté plavky

Puntík – věčný a nestárnoucí potisk, který pozvedne váš vzhled s mladistvým půvabem. Pokud chcete ještě více zdůraznit svoji krásu dokonale opáleným bříškem, máte možnost vybrat si z množství úžasných bikin a ostatní jistě nepohrdnou jednodílnými plavkami, které krásně pozvednou vaši pýchu v dekoltu plavek.

červenéčervené fialovéfialové modrémodré fialové jednodílnéfialové jednodílné

Barevné plavky

Hrajte si s ženkou elegancí a vkusem pomocí barevných vzorů, které rozjasní horký letní den. Roztomilé barevné plavky noste na pláž i do bazénu a objevujte fascinující svět svěžích barev. Pruhy, stejně jako rozmanité vzory, vám pomohou provádět různé triky s proporcemi vašeho těla.

barevné proužkybarevné proužky barevné pruhybarevné pruhy batikabatika květikový vzorkvětikový vzor

Článek Dámské plavky Victoria´s Secret kolekce J/L 2011 byl publikován 29. března 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...