Calvin Klein, klasika mezi značkami

Tagy:  Calvin Klein, CK, džíny, spodní prádlo, značky, americká móda, brýle, boty

Calvin Klein, klasika mezi značkami

Calvin Klein, americká značka dámského a pánského oblečení, spodního prádla, bot a doplňků snad nikdy neomrzí. Nepřináší zákazníkům žádné výrazné módní výstřelky, spíše se drží staré dobré klasiky. A rozhodně je stále o co stát.

Calvin Klein a móda

Značka Calvin Klein je výtvorem Calvina Richarda Kleina, amerického návrháře pocházejícího z maďarské židovské rodiny. Narodil se však v Bronxu. Do oboru se dostal díky studiím na školách zaměřených na umění a design. Po promocích pracoval několik let pro jiné obchody, pak se ale rozhodl roku 1968 otevřít vlastní firmu. Postupem času se stal jedním z nejúspěšnějších návrhářů a jednou z designerských hvězd pocházejících z imigrantského prostředí Bronxu.

Jaká je móda Calvin Klein?

Pod značkou Calvin Klein najdeme vždycky kvalitní kousky, se kterými nikdy neprohloupíme a které nás budou ještě po dlouhé době bavit. Tato móda je relativně jednoduchá, nepodléhá příliš chvilkovým módním trendům. Je prostě nadčasová, čistá, zaujme, ale nepoutá pozornost až přespříliš. Calvin Klein jako značka rozhodně není o luxusu. Je to značka pro běžné, ale sebevědomé klienty, kteří nepotřebují světu nic dokazovat. To ostatně z mnoha modelů poznáme. Čiší z nich lidskost, svěžest, rozhodně ne nabubřelost.

Calvin Klein spodní prádlo

Calvin Klein Underwear patří mezi nejvyhledávanější skupinu výrobků této značky. Obvykle je jednoduché, příjemných tvarů i barev. Dámy si jistě vyberou mezi prádlem hladkým i krajkovým, nabízí se prádlo v různých střizích. Vždy bude při dobrém výběru lahodit křivkám. Pánské spodní prádlo je velmi oblíbené, opět se setkáme s vkusnou jednoduchostí.

Calvin Klein UnderwearCalvin Klein Underwear

Calvin Klein Jeans

Džíny, to je další vyhledávaný artikl. Jedná se zejména o klasické džíny, v osvědčených střizích i barvách. V kolekcích ale také stojí za pozornost modely nové, džíny, které se více přibližují trendům.

Calvin Klein JeansCalvin Klein Jeans

Calvin Klein botičky pro dámy

Calvin Klein je bezesporu výborný návrhář dámských bot. Jeho talent se projevuje hlavně u bot na podpatcích. Jsou velmi ženské, sexy, bez problému je lze vzít i na společenské události či do pracovního prostředí.

Boty od Calvina KleinaBoty od Calvina Kleina

Calvin Klein módní doplňky

V řadách výtvorů Calvina Kleina najdeme pochopitelně také řadu doplňků, jako jsou třeba brýle, pásky, tašky či hodinky. Zapomínat nesmíme ani na parfémy a kosmetiku. Právě především díky parfémům je u nás Calvin Klein známý.

Calvin Klein GlassesCalvin Klein Glasses

Článek Calvin Klein, klasika mezi značkami byl publikován 20. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...