Školní batohy pro prvňáčky

Tagy:  škola, školní tašky, batohy, děti, prvňáčci

Sponzorované odkazy:

Školní batohy pro prvňáčky

Prvňáček přece nemůže jít do školy bez batohu nebo tašky. Školní batohy už dneska nejsou těžké a monstrózní krabice v nevkusných a nemoderních barvách. V dnešní době si můžete vybrat z celé řady krásných batohů plných barev. Z batohu se stala módní záležitost stejně jako s vaší kabelkou. Mějte na paměti, že do batohu pro vašeho prvňáčka se vyplatí investovat. Vždyť kvalitní taška do školy vydrží hned několik let. Navíc kromě do školy jej prvňáček využije i na školní výlety, na sport nebo na rodinné akce. Přinášíme vám inspiraci, jaké batohy jsou moderní v roce 2011.

Módní kolekce batohů

Elegantní batohy

Lehké batohy v elegantním designu ocení každá malá parádnice. Vaše dítě bude tento typ batohu stoprocentně zbožňovat. Jsou prostorné, mívají celou řadu kapsiček a přihrádek, síťku pro láhev s pitím, prostor na klíče, telefon a také mohou být opatřeny o rozdělovače na sešity a knížky. Tyto batohy jsou vhodné nejen pro prvňáčky, ale také pro starší děti a teenagery, kteří nemají batoh pouze na učebnice, ale i na celou řadu dalších věcí. Pokud chcete mít všechno hezky uspořádané a přehledně uložené, sáhněte po tomto batohu.

Dívčí varianta batohu, autor: tugbabagsDívčí varianta batohu, autor: tugbabags

Sportovní batohy

Velice oblíbené jsou i sportovní batohy. Můžete si vybrat z nepřeberného množství tvarů, designu a barev. Tyto batohy jsou spíše na sešity a maximálně na 5 knih. Spíše než do školy jsou vhodné na výlety. Sportovní batohy bývají lehké, takže je unese i ten nejmenší prvňáček. Ocení je nejen děti, které nenosí do školy hodně těžkých učebnic, ale i ty, které mají rádi veselé barvy, pestré motivy a originální vzory.

Sportovní batoh nejen do školy, autor: xinxingshopSportovní batoh nejen do školy, autor: xinxingshop

Zvířecí batůžek

Pro předškoláky jsou ideální pletené zvířecí batohy. Můžete si vybrat např. pejska, kočku, tygra, lva, prasátko a spoustu dalších oblíbených zvířátek. Do takových batůžku se vejdou základní věci. Jsou perfektní nejen pro předškoláky, ale i malé děti, které chtějí mít své oblíbené zvířátko stále sebou. S takovým batůžkem bude vaše dítko vypadat nejen originálně, ale i vesele.

Batoh s oddělitelným boxem na oběd

Ideální batoh do školy a na výlety je batoh, který obsahuje oddělitelný box na obědy. Tento box můžete kdykoliv odepnout. Vhodné právě pro prvňáčky, kteří s sebou nosí do školy svačiny a obědy. Tento praktický batoh je vhodný i na cesty.

Nový batoh udělá radost, autor: Jax HouseNový batoh udělá radost, autor: Jax House

Pro staršího školáka

Pro starší školáky, kteří musí do školy nosit více učebnic je vhodný batoh, který je specielně vyztužený na zádech. Dopřejte vašemu dítěti maximální komfort a zdravá záda. Do takových vyztužených batohů se může vejít až deset knih. Navíc jsou batohy obohaceny o spoustu postranních kapes, do kterých si mohou dát např. MP3 přehrávače, I-pody apod.

Článek Školní batohy pro prvňáčky byl publikován 26. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Dětská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (3).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...