Dámské plavky – moderní plavky pro rok 2011

Tagy:  bikiny, plavky, dámské plavky, flitry, neonové barvy, pláž, léto, jednodílné plavky, dvoudílné plavky

Sponzorované odkazy:

Dámské plavky – moderní plavky pro rok 2011

Léto je stále ještě daleko, ale čas na nákup plavek je jak dělaný. Už jste se zamyslela nad tím, jaký styl plavek letos ukážete na koupališti, pláži nebo u rybníka? Pokud chcete jít s dobou, vsaďte na asymetrii, volánky a retro.

Módní trendy

Módní návrháři si s letní módou a s plavkami doslova pohráli. Vsadili na několik hlavních trendů. V letních kolekcích plavek pro rok 2011 nechybí elegantní a sexy retro střihy, vzorované plavky a dokonce ani háčkované kousky. Letošní trendy v oblasti plavek jsou opravdu vkusné a bohaté.

Volánkové plavky

Plavky s volánky? Že je to kýč? Ale kdepak. Plavky s volánky dokážou přímo zázraky s vaší postavou. Pokud patříte mezi ženy, které touží po větším objemu v horních či dolních partiích, volánky jsou pro vás jak dělané. Naprosto dokonalé jsou drobné kanýry, díky kterým lehce získáte vnadné křivky, po kterých tolik toužíte. Je to dáno tím, že volánky opticky přidávají na velikosti. Ovšem dámy, které mají své proporce větší a naopak by chtěly opticky „shodit“ nějaké to kilo dolů, volánkům se raději vyhněte.

Asymetrie

Plavky na jedno rameno! To je ono! Asymetrické plavky se na přehlídkových molech doslova hemžily jedny přes druhé. Tyto plavky jsou nejen sexy, ale také elegantní, a ač se to nemusí zdát, jsou také nesmírně pohodlné. Pokud chcete na pláži nebo u bazénu okouzlit, zvolte tento druh plavek. Tento trend se objevuje nejen u celkových tedy jednodílných plavek, ale i u dvoudílných.
Jediná nevýhoda těchto plavek je, že je můžete mít opravdu jen na pláž a do vody. Pokud si zatoužíte zahřát volejbal, nebudou zrovna vhodným outfitem.

Vzory a barvy

Zapomeňte na velké a objemné vzory. Letí drobné a jemné vzory v neonových odstínech. Umírněnost a smyslnost je letos v kurzu. Upozorněte na sebe krásným tvarem plavek a jejich barvou, nesnažte se přilákat oči ostatních pomocí potisků a velkých vzorů.
Dámské plavky pro rok 2011 jsou nejčastěji jednobarevné, zato doplněny o blýskavé flitry a různé kovové ozdoby. Plavky ozdobené ve zlatých, stříbrných a kovových tónech dodají značnou dávku glazur stylu.

autor: Hardworkingautor: Hardworking

Háčkované plavky

Háčkované plavky jsou zpět! Masivně se totiž vrací styl sedmdesátých let. Takové plavky ovšem nenajdete v každém obchodě. Vyplatí se po nich pátrat anebo si je zkusit uháčkovat sama. Vypadají opravdu originálně a nesmírně šik. Dostupné jsou např. na Fler.cz.

Slovo závěrem

Plavky, které jsou letos absolutním hitem je tzv. bandeau bikiny. Co to je? Jedná se o plavky, jejichž vrchní díl je tvořen pouze pruhem látky bez ramínek. Jsou ideální pro všechny ženy, které se rády opalují. S takovými plavkami se nemusíte bát světlých proužků od šňůrek.

Bandeau bikiny, autor: couturecarrieBandeau bikiny, autor: couturecarrie

Článek Dámské plavky – moderní plavky pro rok 2011 byl publikován 27. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...