Desigual, nová móda po španělsku

Tagy:  Desigual, značky, španělská móda, kabáty, trička, barvy, denim, patchwork

Sponzorované odkazy:

Desigual, nová móda po španělsku

Desigual, značka, která se u nás prozatím nezabydlela v takové míře jako ve světě. Móda mladá, barevná, plná života. A móda, která nám ukáže, že není třeba dodržovat přísná pravidla, ba naopak je lepší naučit se s módou si hrát.

Barcelonská hvězda

Značka Desigual byla založena v roce 1984 v Barceloně. V prvních letech života měla sice úspěch, jeho špičku si však užívá hlavně dnes. Její název napovídá hodně o ní samotné. Je totiž skutečně desigual, tedy jiná, originální. Základ byl inspirován technikami patchworku. Dále už se značka rozvíjela a budovala si zcela „desigual“ image.

Móda je určena hlavně mladším generacím. Je značně neformální, barevná a plná nápadů. Rozsvítí den a vnese do šatníku hravost.

Začněte s tričkem

První věc, kterou si od této značky můžeme pořídit, je tričko. Nabídka je ohromná a vybírat můžeme třeba podle barev, které do našeho šatníku dobře zapadnou. Trička bývají pestrá i v tlumenějších odstínech, vždy jsou ale dobře nositelná a hodí se i do běžného šatníku, který nestaví na tomto stylu. Zejména design využívající kruhů a kroužků určitě užijeme.

Trička, která nezklamouTrička, která nezklamou

Šaty, tuniky a spol

Už výraznějším kouskem od Desigualu jsou šaty. Různé střihy a hlavně kombinace vzorů a barev z nich dělají jedinečný kousek. Šaty jsou už pro odvážnější, protože na nich plně vynikne někdy divoká hra barev. Pokud si nejste úplně jistá, zda takové šaty unosíte, sáhněte po tunice.

Pestré šaty a tunikyPestré šaty a tuniky

Kabáty, to je přímo lahůdka

Každou sezónu Desigual nabízí také několik modelů kabátů. Nenajdeme na nich přehršel barev, jako je tomu třeba u triček. Využívají mírnějších barevných kombinací. Některé jsou dokonce jednobarevné a punc Desigualu jim dávají aplikace, opět velmi vkusně provedené. Milovnice patchworku budou mít z kabátů radost, protože řada modelů je postavena na této technice.

Kabáty, to je trefa do černéhoKabáty, to je trefa do černého

Desigual a denim

Denimové výrobky od Desigualu jsou příjemné a dobře nositelné. Zejména klasické džíny ozdobené v určitých partiích se skvěle hodí pro nejednu příležitost. Pro odvážnější se pak nabízejí modely využívající kontrastu džínoviny a tkanin.

Denim by DesigualDenim by Desigual

Tašky, to jsou barvy a vzory

Desigual a tašky, to je kapitola sama pro sebe. I přesto, že bývají hodně barevné a plné vzorů a aplikací, jsou výborně kombinovatelné.

Tašky, které nemají chybuTašky, které nemají chybu

Další doplňky od Desigualu

V obchodem najdeme i další produkty – módní doplňky a také doplňky bytové. Pokud tedy máme obavy pořídit si hned model od této značky, začít můžeme postupně – třeba přes náramky či pásek.

Doplňky, nejen módníDoplňky, nejen módní

Článek Desigual, nová móda po španělsku byl publikován 1. května 2011 v 00.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...