Adidas pantofle a žabky – sezóna přichází

Tagy:  žabky, pantofle, letní obuv, sandále, Adidas, Jeremy Scott

Sponzorované odkazy:

Adidas pantofle a žabky – sezóna přichází

Sezóna žabek a pantoflí přichází a Adidas se rozhodl bojovat o zákazníky. V jeho kolekcích najdeme řadu hodně povedených kousků, takže nás rozhodně budou čekat starosti s rozhodováním.

Klasika v barvách

Asi každoročně se setkáváme s klasickými Adidas pantoflemi. Záleží jen na nás, zda sáhneme po klasice v černo bílé kombinaci, nebo jestli s chutí přivítáme barevné mutace, které dělají z pantoflí trošku veselejší záležitost.

Klasické panfotle v barvěKlasické panfotle v barvě

Když žabky, tak pohodlně

Každý, kdo rád tyto jednoduché letní botky, by se měl poohlédnout po co nejkvalitnější variantě. Ploché žabky s tenkou podrážkou totiž naše nohy příliš nepotěší.

V žabkách pohodlněV žabkách pohodlně

Pěnovky – ano, ale

Oblíbené jsou klasické pěnové žabky. K dostání jsou v mnoha barvách a na pláž jsou jako dělané. Nemůžeme od nich ale očekávat, že budou pohodlným obutím na dlouhé procházky. Hodí se skutečně na cestu k vodě a zpět.

Klasické pěnovkyKlasické pěnovky

Krásná barva, kvalitní zpracování

Přesně takové atributy se hodí k těmto žabkám, které jsou navíc vybaveny páskem přes patu. Díky tomu a kvalitnější stélce již můžeme očekávat pohodlné nošení.

Pohodlné žabky v perfektní barvěPohodlné žabky v perfektní barvě

Vyberte si z hvězdné čtverky

Tvarem připomínají ty nejklasičtější pantofle, zdobení však jasně vypovídá o tom, že se jedná o extra kousky. Tyto boty určitě přitáhnou pozornost a budou se zaručeně líbit.

Královny mezi adidas pantoflemiKrálovny mezi adidas pantoflemi

Hit od Jeremy Scotta

Jeremy Scott je americký módní návrhář, jehož modely se objevily v největších světových metropolích. Nosí je známé osobnosti jako třeba Madonna, Rihanna, Lady Gaga nebo Gwen Stefani. Všichni jistě známe model, který navrhnul Britney Spears pro videoklip hitu Toxic. Tak přesně tohle je známý Jeremy Scott, který spolupracuje i s Adidas. Pro letošní sezónu jaro/léto navrhnul hned celou řadu modelů, které zaujmou na první pohled. Poznáme je například podle křídel. Není to vtip, Jeremy skutečně použil motiv křídel k tomu, aby ozvláštnil některé modely bot. Nás v tuto chvíli zajímají hlavně pantofle z jeho kolekce. Jsou nejméně výrazným dílem této kolekce, jsou dobře nositelné a zajímavé. Barevná kombinace se postará o jejich dokonalé zapadnutí do našeho šatníku.

Pantofle, které vám dají křídlaPantofle, které vám dají křídla

Kožené žabky z kolekce Y-3

Dalším známým návrhářem, se kterým Adidas navázali spolupráci, je japonský Yohji Yamamoto. I ten má za sebou celou řadu úspěchů, v jeho modelech chodí třeba Elton John, mimo Adidas spolupracoval například ještě se značkou Hermes či Mikimoto.

Tento model žabek je velmi pohodlný, je vyroben z kvalitní kůže a kromě bílé je k dostání i v černé barvě.

Kožené by Yohji Yamamoto LuxiletteKožené by Yohji Yamamoto Luxilette

Článek Adidas pantofle a žabky – sezóna přichází byl publikován 10. května 2011 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...