Skechers – boty na hubnutí a mnohem víc

Tagy:  obuv, boty, Skechers, balerínky, hubnutí

Sponzorované odkazy:

Skechers – boty na hubnutí a mnohem víc

O značce Skechers se v poslední době mluví hlavně v souvislosti s trendem tzv. hubnoucích bot. Tato americká společnost však vyrábí mnohem více, zaujme jak příznivce sportu tak i všechny ostatní díky široké nabídce produktů.

O Skechers

Americká společnost Skechers se sídlem v Kalifornii byla založena roku 1993. Původně vyráběla hlavně boardovou obuv, později však portfolio rozšířila o spoustu dalších stylů, mimo bot nabízí i kolekce oblečení.

Při budování značky firmě pomohla celá řada mediálně známých tváří, jako je třeba Britney Spears, The Black Eyed Peas nebo Ashlee Simpson.

Rodina Shape Up

V poslední době se dostaly do módy revoluční boty, které pomáhají k tvarování postavy. U značky Skechers se jedná o boty z řady Shape Up. Je to vlastně celá rodina, která sestává z mnoha různých modelů. Jejich společnou charakteristikou je speciálně konstruovaná podrážka, která jejich uživatele, respektive jeho svaly nutí k vyšší aktivitě. Svaly se více namáhají a tedy i posilují. Boty mají sloužit jednak ke spalování kalorií a hubnutí, také ale k účinnějšímu posilování svalů.

V dnešní době je nabídka široká, kromě klasických sportovních bot je k dostání také řada méně sportovně vyhlížejících modelů.

Dance style

Skechers fandí streetové módě a také modernímu dance stylu. Třeba tyto kotníčkové modely jsou jako dělané pro mladší dámy. Jejich výhodou je hlavně zajímavá barevnost.

Pohodlně na vycházku

Hodně velký výběr přinášejí Skechers pro ty, které hledají stylové neformální obutí. Modelů je celá spousta, záleží jen na nás, zda chceme botu otevřenou či zcela uzavřenou, jestli světlou či tmavou paletu barev nebo jestli sáhneme po nějakém tom kontrastu. Vždy zde pořídíme kvalitní vycházkovou obuv, se kterou se nebudeme muset bát vypravit se na celodenní výlet.

Troška elegance

I když se jedná ve valné většině o obuv vhodnou pro neformální příležitosti, najdeme řadu modelů, kterým elegance není cizí. Skechers totiž svoji klasiku okořenily prvky elegance. Můžeme si tedy s klidem pořídit třeba náhradu našich tradičních balerínek.

Kolekce na léto je tady

Výběr obuvi na léto je velmi důležitý. Boty z kolekcí Skechers splňují řadu požadavků na dobré letní obutí. Jsou pohodlné a dobře drží na noze, jsou dostatečně otevřené a nakonec také dobře vypadající. Hlavně v této kategorii najdeme podstatně univerzálněji nositelnou obuv.

Článek Skechers – boty na hubnutí a mnohem víc byl publikován 25. května 2011 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...