Styl podle Nicole Richie

Tagy:  Nicole Richie, styl, boho styl, hippie styl, vintage, luxus

Sponzorované odkazy:

Styl podle Nicole Richie

Nicole Richie patří nepochybně k hollywoodským hvězdám, které mají styl. Není proto divu, že jí kopírují dívky po celém světě, a to nejen její účes, ale i její dokonalý styl. Zjistěte nyní víc o její stylu, který je bohémský, elegantní a trendy.

Nicole Richie Camille se narodila v roce 1981. Proslavila se jako herečka, zpěvačka, návrhářka a také svým kontroverzím životem.

Nicole RichieNicole Richie

Nicole si oblíbila takový módní styl, který nelze nijak zaškatulkovat, je naprosto osobitý a takový styl byl si měl vytvořit každý. Každému se líbí něco jiného, někomu sluší tu a někomu zas něco jiného, a proto nikdy nelze někoho přesně kopírovat. Z vašich oblíbených stylů, pokud to jde, pokud jdou kombinovat, si vyberte nejzajímavější prvky, které vám sluší a ty budou klíčové ve vašem stylu. Přesně tak to udělala i Nicole, v jejím stylu jsou prvky hippie, vintage a elegantní trendy.

Rozevlátá tunika / Dlouhé šaty – klíčové prvkyRozevlátá tunika / Dlouhé šaty – klíčové prvky Trendy doladění stylu – oběmná taška, klobouk, šátek a velké kulaté brýleTrendy doladění stylu – oběmná taška, klobouk, šátek a velké kulaté brýle

Nicole v těhotenství

V těhotenství si oblékala překrásné šaty s potiskem, které umožňovala prostor, a nebránily pohybu. Dokonce i s velkým bříškem vypadala báječně, ať zvolila dlouhé nebo krátké šaty, tištěné nebo jednoduše střižené. Po porodu pak Nicole získala nejen roztomilou dcerušku, ale i tvarované ženské tělo místo anorektické kostry. Teď už na ní modely nevisí, ale podtrhují její neotřelý styl.

Styl zůstává i v těhotenstvíStyl zůstává i v těhotenství

Šaty

Nicole miluje šaty s potiskem, dlouhé vzorované, ale i krátké jednoduché. Někdy jí můžete vidět i v široké sukni v délce ke kolenům.

Boho šatyBoho šaty

Topy

Topy jsou nejvíce ve vintage stylu – rozevláté volné tuniky a vesty. Inspiraci také hledá v hippie stylu a luxusní eleganci.

Květinový potiskKvětinový potisk

Kalhoty

Džíny, džíny a džíny… Nejvíce tedy tmavé, skinny, roztrhané a džínové šortky. Jelikož do svého stylu zahrnuje i trendy prvky, oblíbila si v poslední době i džíny se zvýšeným pasem, které jsou velmi aktuální.

Elegantní dámaElegantní dáma

Obuv

Nicole si nejčastěji obouvá boty s opravdu vysokými podpatku a gladiátorky. Z barev převažují světlé odstíny, fialová a červená.

Doplňky

S jejím jménem si jistě v první řadě vybavíte šátky ve vlasech a velké kulaté brýle. Dále má ráda různé náramky, a to hned několik na jedné ruce, korálky a hippie čelenky.

Doplňky – čelenkaDoplňky – čelenka

Vlasy

Nicole se svými vlasy hodně experimentuje, ale většinou je nechává na blond. Vidět jste jí ale mohli i s hnědými vlasy, s ofinou i bez ofiny, s rovnými i vlnitými vlasy, ve velké míře je nechává volně rozpuštěné.

Článek Styl podle Nicole Richie byl publikován 5. května 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...