Plátěné tenisky jsou opět v módě

Tagy:  plátěné boty, Converse

Sponzorované odkazy:

Plátěné tenisky jsou opět v módě

Nejroztomilejší plátěné tenisky přicházejí letos v rozmanitých barvách a vzorech. Jsou tak neuvěřitelně lehoučké, že je na noze skoro ani necítíte.

Tato jednoduchá obuv se stala oblíbená již v 50. a 60.letech, a to díky Audrey Hupburn a Jackie Kennedy. Po jejich vzoru můžete zvolit nízkou variantu, i když kotníčkové plátěné tenisky jsou letos stejně tak trendy. Vrací se hlavně retro vzhled, objevují se sportovní i jednoduché a ležérní varianty.

ConverseConverse

Kolekce Converse

Plátěné boty s gumovou podrážkou uvedl na trh v roce 1908 markýz M. Converse. V té doby se staly boty Converse americkou ikonou, proslavil je slavný basketbalista Chuck Taylor. Společnost dokonce vyráběla boty i pro letectvo ve druhé světové válce.

Neopomenutelnou výhodou plátěných tenisek je vedle lehkosti a pohodlnému nošení také neuvěřitelně nízká cena. Pokud ale upřednostňujete kvalitu, jistě oceníte veselou kolekci plátěných tenisek Converse. Obuv je skutečným plodem tvůrčího projektu a značka opět dokázala, že umí vytvořit kvalitní universální a klasickou obuv snoubenou s nejnovějšími trendy.

Converse barevnéConverse barevné

Značka Converse se nyní rozhodla zaměřit hlavně na teenagery a zkrátka všechny, jež chtějí vystoupit z davu. Rozmanité barvy, potisky a vzory na plátěných teniskách si okamžitě získají srdce odvážlivců a dodají šmrnc každému casual outfitu.

Converse kotníkovéConverse kotníkové Converse nízké bílo-černéConverse nízké bílo-černé Converse nízké bílo-červenéConverse nízké bílo-červené Convese nízké s potiskemConvese nízké s potiskem

Pokud vás letos okouzlil námořnický styl, pak už jistě jedny plátěné tenisky ve svém botníku máte. Velmi dobře se dají kombinovat bílé, tmavě modré i pruhované.

Naprostou klasikou je obyčejné tričko, džíny a k tomu samozřejmě plátěné tenisky.

Kotníkové plátěné tenisky můžete kombinovat dokonce i se sukní.

Zkusit můžete i kraťasy natažené na legíny doladěné plátěnými teniskami.

Extra vysoké plátěné boty Converse, ve výšce až ke kolenům, ale v klasickém střihu s gumovou špičkou a po straně s hvězdou typickou pro značku, si můžete obléci k sukni. Nebude vám v nich horko jako v kozačkách, ale ani zima jako v balerýnkách, proto je nyní určitě využijete.

Convese vysokéConvese vysoké

Nošením plátěných bot Converse říkáte, nepodléhám módním trendům, mám svůj styl a jdu si svou vlastní cestou.

Článek Plátěné tenisky jsou opět v módě byl publikován 27. května 2011 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (3).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...