Pánské plavky 2011 – pánové, seznamte se s letošní módou

Tagy:  plavky, pánské plavky, slipy, šorkty, doplňky, boxerky, léto, bazén, plavání, sporty, vzory, potisky

Sponzorované odkazy:

Pánské plavky 2011 – pánové, seznamte se s letošní módou

Léto pomalu klepe na dveře a s ním i nová kolekce pánských plavek pro rok 2011. Jelikož si na módu nepotrpí pouze dámy, pojďme se společně podívat na zajímavou, sexy a moderní kolekci pánských plavek. Letošní sezóna nabízí vskutku zajímavé a neokoukané modely.

Slipové plavky

Jedny z nejoblíbenějších střihů bývaly slipové plavky. Je to stará zlatá klasika, která pravděpodobně nikdy nevyjde z módy. Tento styl a druh plavek se hodí zejména pro sportovní plavání anebo pro plavání do bazénu.
I když se většině žen tyto plavky extra nelíbí a nepřijdou jim až tolik přitažlivé, pánové na ně nedají dopustit. Stejně jako loni, tak i letošní rok jsou k dostání v každé prodejně se spodním prádlem nebo ve specializovaných sportovních obchodech. Jediné na co si letos dávejte pozor, aby vaše plavky měli kratší nohavičky.

Ed Hardy, autor: edhardy-hello.comEd Hardy, autor: edhardy-hello.com

Vzory a barvy – hit letošního léta

Asi mi ženy dají zapravdu, že mnohem přitažlivější a sexy jsou boxerky. Letošní rok mají pánové opravdu z čeho vybírat. Co kus to originál. Potisky a vzory je pro rok 2011 to pravé. Geometrické barvy, potisky, květiny a mnohem víc je v pánské módě pro rok 2011 dovoleno. Nemusíte mít strach sáhnout i po výrazných barvách. Dominují hlavně odstíny oranžové, fialové, modré, zelené a dokonce i růžové barvy. Mějte na paměti, že plážová a letní sezóna vás nesmí zastihnout nepřipraveného.

Značkové plavky

Sáhněte po kvalitních značkových plavkách – Calvin Klein, Bruno Banani, John Galliano, Guess, Just Cavalli a mnoho dalších.
Plavky od návrháře Johna Galliana jsou typické na první pohled svým novinovým potiskem. Potisk z novin není IN pouze na tričku, tašce nebo mikině, ale dokonce se začíná objevovat i na plavkách a spodním prádle. Zaručeně hot budete vypadat v „novinových“ boxerkách doplněných o plážovou kšiltovku nebo černobílé žabky.
Pohodlné střihy plavek vhodné i na plážové sporty nabízí např. Calvin Klein. Letošní rok převládají hlavně ležérní šortkové střihy. Tento druh plavek je vhodný nejen do vody na plavání, ale také na vodní sporty, plážový nohejbal, ale také na celodenní relax u vody. Modré, červené, černé a bílé odstíny vypadají skutečně IN.

Celvin Klein, autor: trendmill.comCelvin Klein, autor: trendmill.com

Doplňky

Plavky jsou jedním z nejdůležitějších oblečení letního šatníku žen i mužů. Stejně jako jiné oblečení je musíte dokonale sladit s vaším celkovým outfitem. K plavkám si obstarejte plážové boty, tašku, šortky, letní triko nebo košili, hodinky ale i kšiltovky, osušky apod.

Článek Pánské plavky 2011 – pánové, seznamte se s letošní módou byl publikován 18. května 2011 v 13.00 v rubrice Pánská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...