Plavky Roxy, to jsou hlavně barvy a pohodlí

Tagy:  Roxy, plavky, bikiny, jednodílné plavky, tankini, léto, letní

Sponzorované odkazy:

Plavky Roxy, to jsou hlavně barvy a pohodlí

Roxy, americká značka módy pro mladší generace nabízí veliké množství plavek, které ohromí svými barvami, vzory a paletou střihů. Ostatně, kde jinde by měli vědět, jak vypadají správné plavky, než v Kalifornii?

Roxy a plavky, nesmrtelná dvojka

Pokud se podíváme na nabídku plavek Roxy, je nám jasné, že se nikdy nemůže jednak o trefu vedle. V dnešní době je už takový výběr modelů, že si hravě plavky vybere snad kterákoliv žena nebo dívka. Rozhodně tedy neplatí, že by plavky byly jen pro boardovou generaci, naopak mnohé modely nemají s původním módním segmentem vůbec nic společného. Najdeme zde plavky sladké, elegantní nebo třeba havajské.

Letní růžová a modrá

V létě máme často potřebu sáhnout po barvách. Po mnoho sezón se díky tomu opakují odstíny světle růžové a modré, které jdou většině žen, tmavovláskám, blondýnkám i ženám ohnivé hřívy. Navíc bezvadně ladí s opálenou pokožkou.

Jako zmrzlina

Jahodovo vanilkový kornout trošku připomínají tyto modely. Využívají sladké kombinace světle růžové a bílé, případně světlé krémové barvy. Je jedno, zda si vybereme klasické puntíky, proužky, které sáhnou do optiky, nebo snad květy. Všechny budou letní, všechny budou slušivé.

Je libo černá i v létě?

Samozřejmě, některé z nás preferují černou, která sice nenavodí letní náladu, zato třeba zvýrazní naše křivky. Tato barva je také velmi univerzální a elegantní. Na výběr je spousta modelů, které se barevně pohybují někde ve škále od černé po bílou, ostrost černé je někdy zjemněna šedou či dána do kontrastu s bílou.

Roxy a printy

Ke značce Roxy printy neodmyslitelně patří. Bez nich by to nebyla ona. Na plavkách se objevují, bohužel se na nich nesetkáme se všemi vzory, které návrháři Roxy používají. I přesto je však nabídka zajímavá.

Opalování téměř „bez“

Neopálená ramínka, obzvlášť ta zanechaná po složitějších modelech, často kazí radost z pěkného opálení. Aby nás to nepotkalo, je lepší najít si takové plavky, které nám pomohou k pěkně opálenému dekoltu a zádům bez rušivých bílých míst.

Zajímavé odvážné střihy

Pokud nás však opalování tolik nezajímá, můžeme se poohlédnout po plavkách jednodílných zajímavě střihově řešených. Už několik sezón frčí plavky s různými výkroji, chybět nemohou ani v kolekcích Roxy. Tyto specialitky je však třeba velmi pečlivě odzkoušet, protože v oblasti optiky mají skutečně velkou moc.

Článek Plavky Roxy, to jsou hlavně barvy a pohodlí byl publikován 14. června 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...