Plavky Triumph – sexy křivky nejen v barvách duhy

Tagy:  Triumph, plavky, bikiny, jednodílné plavky, tankini, léto, letní

Sponzorované odkazy:

Plavky Triumph – sexy křivky nejen v barvách duhy

Značka Triumph si získala mnoho věrných zákaznic milujících kolekce jejího spodního prádla. Zejména v létě však láká i na kolekce plavek.

O Triumphu

Triumph je značka s letitou tradicí. Její historie se začala psát již roku 1886 v německém Heubachu. Po osmi letech existence došlo k podepsání prvních kontraktů v zahraničí a započal export zboží, nejdříve mířilo do Anglie. Na počátku 20. století se už majitelé začali výrazněji orientovat na vývoz prádla a kvůli tomu i vyvíjet marketingové strategie. V následujících sto letech se značka velmi rozrůstá, expanduje do mnoha zemí světa a vyvíjí nové výrobky a strategie.

Plavky od Triumphu

Triumph má ve svých kolekcích rok co rok plavky. Nabízí plavky jednodílné i dvoudílné, vyztužené i nevyztužené, v barvách neutrálních i výrazných. Všem plavkám je společná elegance.

Bikini jak ze safari

Bikini jsou bezpochyby jedním z nejvyhledáva­nějších střihů plavek. V nabídce jsou mimo jiné bikini bez vyztužení, a to v několika dezénech. Oblíbené jsou i tentokrát zvířecí vzory, konkrétně v tomto případě vzor zebří. Navíc černo bílá varianta je univerzální. Vhodná je kombinace výrazného vzorovaného vrchního dílu s kalhotkami jednobarevnými černými.

Dvě mouchy jednou ranou

Být krásná u vody a navíc se bezchybně opálit, to je cílem mnoha z nás. Tyto plavky tomu jen nahrávají. Vrchní díl s košíčky vykouzlí dokonalý tvar, odnímatelná ramínka nezkazí opálení. Barva je také lichotivá. Třešničkou na dortu pak už je třpytivá ozdoba ze Swarovski kamínků mezi košíčky.

Vyberte si kalhotky, které vám sednou

Pozornost bychom neměly upínat jen k vrchním dílům plavek, důležitý je i výběr těch spodních. Naštěstí už jsou ty tam doby, kdy byly ke koupi jen obyčejné kalhotky. Dnes je na výběr mnohem víc, takže kolik toho schováme nebo ukážeme, je jen a jen na nás.

První kalhotky jsou relativně klasické, tak akorát vykrojené. Jsou bokové, ovšem přiměřeně vysoké, takže zakryjí vše, co mají.

Druhá varianta je kraťásková, jako ozdoba byl přidán jednoduchý páseček.

Jednodílné plavky opět tady

Jednodílné plavky mohou být také dobrou volbou, i tato sezóna je přináší. V prodeji jsou také jednodílné plavky s vyztuženými košíčky, které řeší jeden velký nedostatek klasických jednodílných modelů. Zda si vybere pestrobarevné květinové plavky nebo zůstaneme u černé elegance modelující naše křivky, to už je na nás.

Autorem všech fotek je triumph.com

Článek Plavky Triumph – sexy křivky nejen v barvách duhy byl publikován 17. června 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...