Valentino, to nejsou jen kabelky

Tagy:  Valentino, kabelky, doplňky, boty, obuv, značky

Sponzorované odkazy:

Valentino, to nejsou jen kabelky

Valentino, značka proslavená zejména kabelkami má své kořeny v blízké Itálii. Modely, kterými zásobuje znalkyně módy, se můžeme nechat unést a inspirovat.

O Valentinovi

Značka Valentino je dílem Valentina Garavaniho, italského módního tvůrce s vystudovanou pařížskou École des Beaux-Arts. Valentino začal již v roce 1959 s prodejem vlastních modelů ve svém prvním módním domě v Římě. Trvalo mu pouze několik málo let, než se propracoval mezi špičky v branži a začal oblékat hvězdy, jakými byly třeba Elizabeth Taylor, Audrey Hepburn či Jacqueline Kennedy Onassis.

V současnosti je společnost Valentino vlastníkem čtyřech značek – Valentino, Valentino Garavani, Valentino Roma a R.E.D. Valentino a otevírá nové butiky po celém světě.

Prvenství v kabelkách

Kabelka od Valentina, to je již klasické spojení. Jeho jméno na kabelce je zárukou kvality a vytříbeného stylu. Charakterizuje je relativní jednoduchost a elegance. Co se týče barevnosti, nejčastěji se setkáme s klasickými barvami, jako jsou krémová, hnědá, černá a červená.

Šaty bez chybičky

Valentino netvoří jen kabelky, v jeho kolekcích je toho mnohem více. Velmi vydařené jsou například šaty. Třeba konkrétně tyto modely jsou poměrně jednoduchého střihu, šmrnc jim dodávají detaily. Jednobarevné provedení z nich udělá nesmrtelné a univerzální kousky.

Trička a košile do práce i divadla

Dokonalých košil a triček není nikdy dost. U vybraných modelů si autor hrál s materiálem a vytvořil tak kousky, které jsou výrazné, ale přesto velmi dobře kombinovatelné. Jejich výhodou je, že je lze vzít na jakoukoliv příležitost. Do práce jsou jak dělané, ale i pro večer v divadle nebudou krokem vedle.

Botky od Valentina

Valentino navrhuje pro ženy, tudíž v jeho kolekcích nesmí chybět úchvatné boty. Boty na podpatcích skutečně dělat umí, tyto kousky jsou toho důkazem. Jsou skvostné a pozornost strhávající. Žena, která je na podpatky zvyklá, si je oblíbí a z nohy je nesundá. A ty které nejsou, si budou chtít rychle zvyknout.

Valentino myslí na detaily

Žádný outfit není dokonalý bez vhodných doplňků. Z dílny tohoto návrháře tedy vycházejí i módní doplňky, které budou tou správnou tečkou. Vybírat můžeme třeba mezi šátky, šálkami, pásky, vlasovými ozdobami či šperky. Narazíme na doplňky v neutrálních barvách i nápadných odstínech.

Článek Valentino, to nejsou jen kabelky byl publikován 27. června 2011 v 00.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...