Trendy opasky 2011 – kožené, proplétané a barevné

Tagy:  trendy pásky, módní opasky, doplňky 2011

Sponzorované odkazy:

Trendy opasky 2011 – kožené, proplétané a barevné

Pásky jsou nadčasové doplňky, které dokážou vyzdvihnout všechny typy outfitů. Můžete je nosit do kanceláře, ve všední den nebo na formální oběd. Pásek nosí skoro každý, i když se bez něj kalhoty i tak udržely na těle, a to i proto že patří mezi levnější doplňky – „za málo peněž hodně muziky“ – a to je skvělé.

Barevné páskyBarevné pásky Trendy alternativa páskuTrendy alternativa pásku Inspirace: umístění páskuInspirace: umístění pásku

Úzký černý pásek

Černý úzký pásek se hodí jak do černých elegantních kalhot, tak i do světlých plátěných. Výborně doplní halenku nebo jednoduché šaty. Takovýto doplněk spárovaný s černými lodičkami na podpatku důmyslně ozvláštní vhodně zvolené oblečení do kanceláře nebo na pracovní setkání.

Kožený proplétaný pásek

Hnědý proplétaný pásek doplní etno tuniku nebo dlouhé trendy šaty, dosáhnete s jeho pomocí hippie stylu. V podobném duchu pak volte i doplňky, například peří do uší, větší měkké kabelky s třásněmi, gladiátorky nebo ploché žabky a korálky na zápěstí.

Kožený propletený pásekKožený propletený pásek Růžový propletený pásekRůžový propletený pásek

Široký kožený pásek

Široký kožený pásek v hnědé barvě jednoduše doplňuje delší bílou halenku:

• Halenku zastrkejte do černé sukně a širokým pásek si zvedněte pas

• Nechte bílou tuniku volně splývat přes světlé džíny a opět si páskem zvedněte pas

• Nyní si páskem pas snižte na boky, halenku si lehce vykasejte a k tomu si natáhněte ultra krátké černé šortky

• Doplňky: černý klobouk, korále, lodičky na vysokém podpatku a větší sluneční brýle.

Bílá halenka a kožený pásekBílá halenka a kožený pásek Široké páskyŠiroké pásky

Široké elastické pásky

Elastické pásky jsou obzvláště výhodné, protože se natáhnou a přizpůsobí podle tvarů těla a vydatného oběda. Nosit je můžete na volném oblečení, jako jsou šaty, halenky a sukně, dá se s nimi jednoduše a pohodlně zvyšovat pas. Nemusíte ho umisťovat jen do pasu, ale i pod prsa, nad pas nebo na boky.

Široké elastické páskyŠiroké elastické pásky

Obecné pravidlo

Obecné pravidlo praví, že pásek o šířce 1 – 2 cm je vhodný pro většinu typů postavy. Ženy s dlouhým trupem by měly nosit úzké pásky umístěné 2 palce pod pupíkem, zatímco ty s krátkým trupem by měly volit širší pásky a nejlépe v barvě oblečení, aby nedocházelo k dělení.

S postavou ve tvaru hrušky se vyhněte širokým páskům. Stejné rady by se měla držet i silueta přesýpacích hodin a k tomu volit tmavší barvy, nejlépe námořní modř, hnědou a šedou. Pas zeštíhlíte pomocí širokých elastických pásků nebo využívejte balonového efektu v horní části těla.

KombinaceKombinace

Článek Trendy opasky 2011 – kožené, proplétané a barevné byl publikován 1. června 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...