Trendy druhá kůže vhodná i na léto

Tagy:  kožené sukně, kožené šortky, kožené šaty, kožené topy

Sponzorované odkazy:

Trendy druhá kůže vhodná i na léto

Kůže je nadčasový materiál, který nikdy nevyjde z módy. I když se většinou setkáváme s koženými modely spíše na podzim nebo v zimě, letos si je oblékneme i na jaře nebo také v létě. Návrháři už minulý rok přišli s koženými saky, topy, šortkami, vestami, šaty a sukněmi, pro velký úspěch se s nimi letos opět setkáváme. I když je kůže silně spjata s motorkářským stylem, vy se outfitu v podobném ladění zkuste vyhnout a snažte se docílit vyváženého vzhledu.

Nejvíce trendy jsou přírodní a zemité barvy. Jak vidíte na obrázcích, kůže je vhodná pro každou příležitost. Jednoduše, s její pomocí, vytvoříte elegantní a zároveň trendy outfit. Inspirujte se modely od Balenciaga a Yves Saint Laurent.

Sukně

Sukně můžete vidět na přehlídkových molech v různých formách, od tužkových v délce ke kolen až po mini. Kdykoliv budete shánět koženou sukni, berte v úvahu své proporce – pokud máte silná stehna, vyhněte se délce do poloviny stehen nebo délce mini. Vévodící barvy sukní jsou khaki a velbloudí.

S čím kombinovat:

Koženou sukni kombinujte s bílým nebo světle růžovým vrškem a plochými koženými sandály. Můžete zvolit také klasický blejzr, hodí se pro každou příležitost.

kožená sukněkožená sukně kožená sukně se zvýšeným pasemkožená sukně se zvýšeným pasem Gwyneth PaltrowGwyneth Paltrow Whitney PortWhitney Port

Šortky

Kožené šortky jste mohly vidět v kolekcích Balmain, Céline, Alexander Wang, Hermes, Chloé nebo YSL. Zde hledejte inspiraci, protože právě tady můžete vidět najít uvolněné a neformální kousky. Vyhněte se sexy vzhledu, který působí lacině. Sežeňte si kožené šortky se zvýšeným pasem v černé nebo velbloudí barvě.

S čím kombinovat:

Noste je s bavlněným tričkem a gladiátorkami. Více ženský vzhled obstará halenka, krátké nebo vojenské sako a sandály na klínu.

Kožené šortkyKožené šortky Whitney Port – kožené šortkyWhitney Port – kožené šortky

Šaty

Kožené šaty si můžete obléci na jaře, v létě bych je nedoporučovala. Nejideálnější jsou na party a to nejen v černém provedení. Opět uděláte nejlépe, pokud sáhnete po světlejších béžových odstínech.

S čím kombinovat:

Kožené párty šaty budete samozřejmě kombinovat s boty na vysokém podpatku a blýskavými doplňky. Inspiraci čerpejte z kolekcí Hermes, Lanvin nebo Versace, kde najdete elegantní a sofistikované kožené šaty.

Kožené šaty s třásněmiKožené šaty s třásněmi Kožené party šatyKožené party šaty

Topy

Smíchejte modernu a nadčasovost s minimalistickým vzhledem a úspěch je zaručen. Kožené topy a elegantní sukně nebo kalhoty vytvoří femme fatale look.

Kožený top a sukněKožený top a sukně Kožený top a kalhotyKožený top a kalhoty

Zdroj: www.style.com

Článek Trendy druhá kůže vhodná i na léto byl publikován 19. června 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...